Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Gençlik Merkezinde Kurs Kayıtları Başladı

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ Gençlik Merkezi, Temmuz ayında açılacak olan kurslarına ön kayıtları kabul etmeye başladı...

Elazığ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı Elazığ Gençlik Merkezi'nde, 8 branşta yeni dönem kurs faaliyetlerinin başladığı bildirildi.

Temmuz ayında başlayacak olan Diksiyon, İşaret Dili, Arapça, İngilizce ve Masa Tenisi ile Gitar, Keman, Bağlama kurslarının kayıtları başladı.

Gençlik Merkezinden yapılan açıklamada “ Elazığ Gençlik Merkezi olarak Temmuz ayında açılmasını planladığımız Diksiyon, İşaret Dili, Arapça, İngilizce ve Masa Tenisi ile Gitar, Keman, Bağlama kurslarına katılmak isteyenlerin ön kayıtlarını şahsen yaptırmaları gerekiyor.”dediler...

Gençlik Merkezi yetkilileri” Temmuz ayında açılacak olan kurslarımız için gerekli planlamalar yapılmış durumda. Kursiyerlerimizin şahsen başvurusunda ön kayıt yaptıracakları branşla ilgili olarak gerekli açıklamalar kendilerine yapılacaktır. Böylece hem kurslarımıza katılacak olan kursiyer sayısı hem de katılacakları alan ile ilgili olarak bizlerin yapacağı hazırlıklar kursların başlangıcına kadar tamamlanmış olunacak. Kurslarımıza 7-29 yaş aralığında ki tüm kursiyerlerimizin ön kayıt yaptırma hakkına sahipler.” dediler.

EREN; "ÇOCUKLARIMIZIN BİLİŞSEL, KÜLTÜREL GELİŞİMLERİNE KATKI SUNACAĞINA İNANDIĞIMIZ KURSLARIMIZA TÜM VELİLERİMİZİ BEKLİYORUZ..."

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, ilgi duyulan her alanda kurs açtıklarını, hedeflerinin gençleri boş zamanlarını en verimli şekilde değerlendirmek ve gençlerin kişisel gelişimlerine, geleceğe hazırlanmalarında yardımcı olmak olduğunu vurguladı. Eren, kurslara katılmak isteyenlerin, Elazığ Gençlik Merkezi'ne giderek kayıt yaptırabileceğini belirterek, şöyle devam etti:; "Elazığ Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü'ne bağlı gençlik merkezimizde, çocuklarımızın ve gençlerimizin ilgi alaka ve yetenekleri doğrultusunda, pandemi kuralları çerçevesinde gerek sosyal yönlerini, gerekse yeteneklerinin üzerine koyarak onların bilişsel, kültürel gelişimlerine katkı sunmak amacıyla il milli eğitim müdürümüz Feyzi Gürtürk Bey'inde destekleri ve halk eğitim müdürlüğüyle ortaklaşa açmış olduğumuz kurslara tüm çocuklarımızı bekliyoruz. Ben bizlere destek veren il milli eğitim müdürlüğü ve halk eğitim müdürlüğümüze teşekkürlerimi sunuyorum..." 

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.