Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

İletişim Lisesinden Koca’ya Nezaket Ziyareti

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ genelinde iletişim lisesi olarak bilinen Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecileri Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti( EBMC)Başkanı Nafiz Koca’ya nezaket ziyaretinde bulundular

Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atakan Kalkan, gazetecilik alan şefi Ayhan Sarıkaya, rtv alan şefi Muammer Tekin ve halkla ilişkiler alan şefi Ersin Baran EBMC Başkanı Nafiz Koca’yı ziyaret ettiler.

Ziyarette EBMC Başkanı Nafiz Koca, Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleri ile, okulun mevcut durumu ve basın sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulundular.

Başkan Koca ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek gerçekleştirmiş oldukları ziyaretten dolayı Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve idarecilerine teşekkür etti.

Necip Güngör Kısaparmak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Atakan Kalkan ziyaretleri ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede, “ İletişim meslek lisesi olarak, alan şefleri arkadaşlarımızla birlikte, nafiz beyi ziyaret ettik. İnşallah bundan sonrada bütün sektör temsilcileriyle görüşmelere devam edeceğiz. “ dedi

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.