Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

İYİ Parti'den Milletvekili Demirbağ'a Tepki

ELAZIĞ GÜNCEL

İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı, 'Sahipsiz Elazığ' paylaşımı yapanlara 'kan tahlili yaptırsınlar' diyen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ'ın tepki gösterdi.

İYİ Parti İl başkanlığından yapılan açıklamada, "AK Parti Milletvekili Sayın Zülfü Demirbağ’ın yaptığı açıklamaları mesnetsiz,saygısız ve Elazığ halkına hakaret olarak nitelendiriyoruz.

Elazığ halkının kanı Milliyetçilik, Atatürkçülük,Cumhuriyetçilik Kanıdır.Kanı bozuk dediği onurlu ve haysiyetli Elazığ halkı ona gereken cevabı verecektir.

Sayın vekil 'kanı bozuk' diye nitelendirdiği insanlardan oy alarak vekil olmuştur. Kendisine oy veren kitleye ve bu şehrin Aziz insanlarına söylediği cümleler kabul edilemez.

Bu şehir vatansever nice evlatları bağrından çıkarmış,ve Devletimiz önemli görevlere bu şehrin yüce gönüllü , yürekli ve mert insanlarını getirmiştir.

Biz İYİ Parti yönetimi olarak, Memleketimizin ve halkımızın sorunlarının takipçisi olup, bu şehrin güzel yürekli insanlarının derdine ortak olacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın." denildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.