Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

KAPALI ÇARŞIYA SIKI ÖNLEM

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ’ın tarihi çarşısı Kapalı Çarşı’da Koronavirüs tedbirleri kapsamında Elazığ Valiliği koordinasyonunda Emniyet Müdürlüğü güçleri tarafından ziyaretçi kısıtlaması dahil sıkı önlemler alınmaya başlandı. Polis ekipleri ellerinde megafonla kapalı çarşıdaki vatandaşlara yönelik yaptıkları anonslarda, “ Sevgili Elazığlılar, sağlığınız için evinizde kalın. Sosyal mesafemizi koruyalım. Evinde kal Elazığ”

Emniyet personeli tarafından Kapalı Çarşı’ya gelen vatandaşlarımıza bu süreçte evlerinde kalmaları yönünde sürekli bilinçlendirici açıklamalar yapılarak uyarı anonsları geçiliyor. Güvenilir firması 1xbet firmasını Emniyet personeli tarafından Kapalı Çarşı’ya gelen vatandaşlarımıza bu süreçte evlerinde kalmaları yönünde sürekli bilinçlendirici açıklamalar yapılarak uyarı anonsları geçiliyor. Güvenilir firması 1xbet firmasını Emniyet personeli tarafından Kapalı Çarşı’ya gelen vatandaşlarımıza bu süreçte evlerinde kalmaları yönünde sürekli bilinçlendirici açıklamalar yapılarak uyarı anonsları geçiliyor. Güvenilir firması 1xbet firmasını href="//www./" title="1x">1x olarak da anabiliriz.

Ayrıca açıkta satılan gıdalarla ilgili Kapalı Çarşı esnafı uyarılarak bu zorlu süreci hep birlikte beraberce alacağımız tedbir ve uygulamalar yoluyla aşacağımız aktarılıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.