Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

KARAÇALI İRTİBAT OFİSİNE Mİ TAHSİS EDİLDİ?

ELAZIĞ GÜNCEL

Mustafa Paşa Mahallesi’nde karaçalı çeşmesinden hat çeken sadece TOKİ değilmiş…

 TOKİ inşaatında karaçalı suyunun kullanıldığını haberleştirerek yetkili makamları bu noktada çalışma yapmaya davet etmiştik.

Haberimiz üzerine Elazığ Belediyesi harekete geçerek TOKİ inşaatında karaçalı suyunun kullanılmasını cezasız bırakmamış gerekli yaptırımı uygulamıştı.

Elazığ Belediyesi bu işlem sırasında tutuğu tutanakta karaçalı suyu kullanımının kişi veya kurumlara özel olarak tahsis edilemeyeceğini açıklamıştı.Canlı Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Ancak Elazığ Belediyesi tarafından açıklanan bu kararı görmezden gelen Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü İrtibat Ofisi hemen yanı başında bulunan karaçalı çeşmesinden hat çekerek çeşmeyi adeta kendisine tahsis etti.

Çeşmenin Bir Musluğu İrtibat Ofisine Akıyor

 Mustafa Paşa Mahallesi’nde bulunan Çevre Şehircilik Müdürlüğü İrtibat Ofisi’nin bütün su ihtiyacı karaçalı çeşmesinden çekilen hat ile karşılanıyor.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü çeşmede yaptığı çalışma ile çeşmenin bir musluğunu vatandaşın kullanımına kapatmış bulunuyor.

Çevre Şehircilik İl Müdürlüğü İrtibat Ofisi kendisine tahsis ettiği çeşme musluğundan pvc borular yardımıyla çektiği suyu ofis içerisindeki bütün ihtiyaçlarında kullanıyor. 

Bölgede yaşayan vatandaşlar bu durumu büyük bir tepki ile karşılarken Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İrtibat Ofisi suyu kullanmaya devam ediyor.

Vatandaşlar müdürlüğe tepki gösterdi

Vatandaşlar Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İrtibat Ofisi’nin karaçalı çeşmesinin bir musluğunu iptal ederek kendisine tahsis ettiğini vurguladılar.

İrtibat ofisinin bu davranışının kabul edilemez olduğunu dile getiren vatandaşlar müdürlüğe olan tepkilerini dile getirdiler.

Karaçalı çeşmesinin insan yoğunluğunun yüksek olan bir bölgede olduğunu hatırlatan vatandaşlar bir musluğun irtibat ofisine tahsis edilmesinden dolayı çeşmedeki yoğunluğun arttığını dile getirdiler.

Yetkilileri göreve davet ettiler

İrtibat ofisinin çeşmeyi kendisine tahsis etmesinden dolayı mağduriyet yaşadıklarını belirten vatandaşlar yetkililerden irtibat ofisinin ortaya koyduğu bu yaklaşımı sonlandırmasını istediler.

Yaşanan bu tablonun çok uzun süredir devam ettiğini de dile getiren vatandaşlar bütün yetkilileri göreve davet ettiklerini kaydettiler

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.