Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

KOCA; ‘24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN’

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca, 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak öğretmenlerin bu anlamlı gününü kutladı.

Elazığ Basın ve Medya Cemiyeti Başkanı M. Nafiz Koca, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Türkiye’nin en doğusundan en batısına her noktada mesleğini özveriyle icra eden öğretmenlerin her zaman şükranla anılması gerektiğine vurgu yapan Başkan Koca mesajında; “Bir milletin; millî, ahlaki ve kültürel yönden güçlü, tarihini, gelenek ve göreneklerini bilen, bizi biz yapan değerlerin farkında olan nesiller yetiştirmek öğretmenlerimiz sayesinde mümkün olmaktadır.

Aileden başlayan eğitim sürecinin her aşamasında çocuklarımızın gelişiminde katkıda bulunarak daha ileri hedeflere yürümemizi sağlayan, duygularımıza, ruhumuza, fikirlerimize ve hayata bakışımıza şekil veren, bizlere doğruyu, güzeli, iyiyi ve milli duyguları öğreten öğretmenlerimizdir.

Öncelikle Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş bütün öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, aydınlık bir geleceği hep beraber inşa edeceğimize olan inanç ile tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Gününü kutluyorum.” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.