Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

“MADEN İŞGAL ATINDA!”

ELAZIĞ GÜNCEL

DSP Maden Eski İlçe Başkanı Şaban Yürekli, Maden’in sorunlarını, sıkıntılarını CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na anlatmak için büyük gayret sarfetti.

DSP Maden Eski İlçe Başkanı Şaban Yürekli Maden’deki sıkıntıları CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na duyurmak için yoğun gayret sarfetti ancak hedefine ulaşamadı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Elazığ'da inşa edeceği Gazi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin temel atma töreni, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı İmamoğlu ve CHP'li milletvekilleri ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Elazığ’da Sürsürü mahallesinde yapılacak ve bünyesinde dersliklerin yanı sıra spor salonu, sosyal donatılar ve atölyelerin yer alacağı Gazi Anadolu Teknik Lisesi kampüs alanının temel atma töreni yoğun bir katılım ile gerçekleşti. Törene; CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Ali Öztunç ve Muharrem Erek, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, CHP İstanbul milletvekilleri Gürsel Tekin ve Mahmut Tanal, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, CHP Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu, CHP Elazığ İl Başkanı Çağlar Duran, parti üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende Cumhuriyet Halk Partisi Gürsel Erol ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşması sırasında DSP Maden Eski İlçe Başkanı Şaban Yürekli, sesini duyurmak adına büyük çaba gösterdi. Maden’in yaşadığı sıkıntıları ve sorunları dile getirmek isteyen Yürekli; “Maden İşgal Altında, lütfen yardım edin.” Sözleriyle sesini duyurmaya çalışsa da başarılı olamadı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.