Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Masa Tenisi Merkezi Kurulacak

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ’da Masa Tenisinin gelişmesine katkı sağlamak ve yeni sporcuların kazanılması için Masa Tenisi Merkezi Kurulacağı açıklandı...

Elazığ’da Masa Tenisi Merkezi kurulması için çalışmalarının devam ettiğini belirten Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, konuyla ilgili olarak Elazığ Valisi Erkaya Yırık’ın Türkiye Masa Tenisi Federasyonu Başkanlığı ile görüşmelerinin devam ettiğini, bu görüşmelerin sonucunda belirlenecek olan alanda Merkezi kuracaklarını belirtti.

Bir Gelecek Genel Koordinatörü ve BEKA Derneği Genel Başkanı Mustafa Alpay, ruhen ve bedenen sağlıklı nesillerin yetişmesinde sporun öneminin bilincinde olarak farklı illerdeki gençlere ve çocuklara destek verdiklerini belirterek “ Bu kapsamda çalışmalarımız devam ediyor. Bugüne kadar 12 farklı ilde farklı etkinliklerimiz oldu.

Ekipmanlar dağıttık. İlimizde de Masa Tenisini geliştirmek ve yeni sporcuları ilimiz de ki takımlara kazandırmak adına bir proje hazırladık. Bu proje kapsamında, Valiliğimizin Federasyon ile mutabakat sağlayacakları bir merkezde Masa Tenisi Merkezimizi kuracağız. Gençlerimizi sporla buluşturmaya devam edeceğiz. “ dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.