Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

MİLLETVEKİLİ CİNİSLİ’DEN ERCAN’A ÖZEL ZİYARET

ELAZIĞ GÜNCEL

İYİ Parti Genel başkanı Meral Akşener’in başlattığı halka buluşma programları kapsamında ilimize gelerek temaslarda bulunan İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, ilimiz ekonomisine önemli katkılar sunan iş insanı Yüksel Ercan’ı ziyaret etti.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli, Elazığ iş dünyasının başarılı isimlerinden olan ve Elazığ’da istihdama sağladığı katkılarla adından söz ettiren Yüksel Ercan ile yaptığı görüşmeden büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi.

İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli önceki dönem MHP İl Genel Meclisi Üyesi olan Yüksel Ercan’ı Sanayi Sitesi’nde bulunan iş yerinde ziyaret etti. İYİ Parti Erzurum Milletvekili Muhammet Naci Cinisli’nin şehir ekonomisinin durumu, sanayici ve üreticinin sorunları ve sorunların çözümü noktasında Yüksel Ercan’ın görüşlerini aldığı ifade edildi.

Şehrin genel ekonomik yapısı, işsizlik, yeni istihdam alanlarının oluşturulması ve OSB’lerin büyütülmesi ile yatırımcının önündeki engellerin kaldırılması gibi konularda görüşlerini ifade eden iş insanı Yüksel Ercan’ın, ilimizin siyasi yönelimleri ve mevcut siyasi konumu hakkında da bilgiler verdiği kaydedildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.