Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Miniklerden Göktaş’a Kandil Ziyareti

ELAZIĞ GÜNCEL

Fırat üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahretin Göktaş Ragaip Kandili dolayısıyla kendisini ziyaret eden minikleri ağırladı

Regaip Kandili dolayısıyla Prof. Dr Fahretin Göktaş’ ı ziyaret eden Fırat Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi öğrencileri Göktaş’ın kandilini kutlayarak kandil simidi ikramında bulundular. 

Prof Dr. Göktaş çeşitli hediyeler verdiği minikler hatıra fotoğrafı çekilmeyi de ihmal etmediler.

Rektör Prof. Dr Fahretin Göktaş Miniklerle Tek Tek İlgilendi

Miniklerin gerçekleştirdiği ziyaret ile ilgili olarak Fırat üniversitesinden yapılan açıklamada, “Fırat Üniversitesi Kreş ve Gündüz Bakım Evi’nin minik öğrencileri, Regaip Kandili dolayısıyla Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret ederek, Rektör Prof. Dr. Göktaş’ın kandilini kutladılar.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Sağlık Kültür Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Ümit Ferit Aldım ile birlikte kreş öğretmenlerinin de hazır bulunduğu ziyarette minik öğrenciler Rektör Prof. Dr. Göktaş’a kandil simiti ikramında bulundular.

Çocuklarla tek tek ilgilenen Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, çocuklara çeşitli hediyeler verdiler.” denildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.