Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Öğrencilerin Kaç Gün Eğitim Alacağı Belirlendi

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ İl Hıfzısıha Meclisi yüz yüze eğitim ile ilgili almış olduğu kararları açıkladı. Alınan karara göre okul öncesi eğitim kurumlarında eğitimler tamgün verilecek diğer sınıflarda ise yüz yüze eğitimler iki gün olacak 12. Sınıflarda haftalık ders saati 24 saati geçmeyecek

Elazığ Valisi Erkaya Yırık başkanlığında toplanan Hıfzısıha Meclisi normalleşme süreci ile birlikte yüz yüze eğitimlerin başlayacağını duyurarak yüz yüze eğitimlerin nasıl olacağını açıkladı.

Elazığ Valiliği’nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “İlimizde; okul öncesi eğitim kurumlarında tam zamanlı, ilkokullarda seyreltilmiş sınıflarda haftada iki gün, Ortaokul 5, 6, 7. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada iki gün, Ortaokul 8. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 12-22 saat, Lise hazırlık 9, 10, 11. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada iki gün, Lise 12. sınıflarda seyreltilmiş gruplar halinde haftada 16-24 saat olacak şekilde yüz yüze eğitime başlanacaktır. Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Gerekli planlamanın ve koordinasyonun İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince sağlanmasına karar verilmiştir. Salgınla mücadelede kalıcı başarının sağlanması için temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra hayatın her alanını kapsayacak şekilde belirlenen kurallara ve tedbirlere toplumun tüm kesimlerince azami düzeyde uyulmasının sağlanmasına karar verilmiştir” denildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.