Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Or’dan Sert Çıkışlı Teşekkür Açıklaması

ELAZIĞ GÜNCEL

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or, Elazığ ziyareti sırasında Meral Akşener’e gösterilen yoğun ilgi dolayısıyla teşekkür açıklaması yaptı.

. Or, açıklamasında partilerine yönelik mesnetsiz iddialarda bulunulduğunu da belirterek sert çıktı.

Or açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Değerli kamu kurumlarımıza, basın kuruluşlarımıza, STK’lara ve tüm halkımıza; Elazığ İYİ Parti olarak, genel başkanımız Meral Akşener Hanımefendi’nin, ilimizi ziyaretleri esnasında yoğun ilgi, sevgi ve misafirperverliği için saygı ile şükranlarımı sunarım.” dedi

“Külhanbeyi Tavır Ve Edası İle Mesnetsiz Açıklama Ve Faaliyetler Yapılmıştı”

İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Mevlüt Or , Akşener’in Elazığ’ı ziyareti öncesinde yapılan açıklamalara da göndermede bulundu. Or, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in, Elazığ ziyaretlerini; gerek basın, gerekse partimizin imkanları ile halkımıza duyurmuş ve demokratik bir şekilde şölenimize davet etmiştik. Bu duyurularımız ve davetlerimiz sonucu, ilimizde diğer siyasi partilerden, Elazığ misafirperverliği ve alicenaplığına yakışmayan, tehditkar, demokrasi ile ilgisi olmayan, külhanbeyi tavır ve edası ile mesnetsiz açıklama ve faaliyetler yapılmıştı. Bizler İYİ Parti mensupları olarak, devlet anane ve terbiyesine binaen, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne saygı ve bağlılığımız gereği, ülkemizde her zümrenin ve milletimizin icazet verdiği her partiye saygılı, ölçülü ve seviyeli bir duruş sergiledik ve bu şekilde duruşumuzu başta genel başkanımız olmak üzere her zaman belirttik.” İfadelerini kullandı

“Sessizliğimiz Edebimizden, Tepkisizliğimiz Terbiye Ve Saygımızdandır.”

Açıklamalarını sürdüren Or, “Cumhuriyet ve demokrasi inancı ile büyük bir kararlılıkla yola çıktığımız siyasi arenada, bizlere karşı yapılan hadsizlikleri sineye çekmek, korkmak değil, milletimizin ve siyasi terbiyemizin gereği olarak, milletimizin ve özellikle Elazığ halkının; huzurunu bozmamak, kardeşin kardeşe düşmanlığı bilinçsizliği ile hareket etmemek adına; sessiz ve tepkisiz kaldık. Sessizliğimiz edebimizden, tepkisizliğimiz de devletimize ve milletimize karşı olan terbiye ve saygımızdandır. Yapılan her türlü provokasyon girişimlere rağmen, valiliğimizin ve emniyet güçlerimizin feraseti, yönetim kurulu ve tüm İYİ Parti Üyeleri’mizin, İyi niyeti ile Elazığ halkının yapılan mesnetsiz ve yakışmayan davranışlara tepkisi gereği, genel başkanımız Meral Akşener ile milletvekillerimiz ve genel başkan yardımcılarımızın Elazığ ziyaretleri, halkımızın yoğun ilgisi sonucu memnuniyet vericidir. Bizler İYİ Parti olarak devletimizi, milletimizi, işçi, memur, emekli ve çiftçi olmak üzere, her kesimi kucaklayarak yolumuza devam ediyoruz. “dedi.

“Yoğun İlgi Ve Milletimizin Sevgisi De Göstermiştir Ki Millet Bizi Çağırıyor”

Akşener’e vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini vurgulayan Or, açıklamalarını şu şekilde sürdürdü; “ Genel başkanımızın Elazığ ziyaretindeki yoğun ilgi ve milletimizin sevgisi de göstermiştir ki; ‘Millet Bizi Çağırıyor’ sloganımız, doğru bakış açısı ile anlamını kazanmıştır. Bizler İYİ Parti neferleri olarak, medeniyet ve demokrasi yollarının taşlarını cesurca ve korkusuzca, geleceğimizin teminatı gençlerimiz ve tüm milletimiz için örmeye, dağları, engelleri aşarak ilerlemeye ve büyümeye devam edeceğiz. İyileştirilmiş ve güçlendirilmiş parlamenter sistemin, ülkemizin ve milletimizin bekası, yaşam hakkı, geçim derdi ve tüm kesimlerin birleştirildiği, Türkiye Cumhuriyeti’nin, dünya devletleri arasında en yüksek refah seviyesine ulaşacağı hayalinin gerçekleştiricileri, genel başkanımızın tanımı ile; ‘Güneş çağı savaşçıları’ olarak, kızıl elma ülküsü ile yolumuza devam etmekteyiz. Bu vesile ile genel başkanımız Meral Akşener, milletvekilleri ve genel başkan yardımcılarımızın ziyaretleri esnasında, Elazığ Halkı’nın, büyük katılımı ve yoğun ilgisi ile misafirperverliklerinden dolayı Elazığ İYİ Parti İl Başkanlığı olarak; kamu kurum ve kuruluşlarına, basın kuruluşlarımıza, STK’lara, halkımıza ve tüm üyelerimize saygıyla teşekkürlerimi, şükranlarımı sunarım.”

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.