Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Polis Suçlulara Göz Açtırmıyor: 25 Tutuklama

ELAZIĞ GÜNCEL

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından son bir haftada gerçekleştirilen asayiş ve şok uygulamalarında 25 kişi tutuklandı.

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Yunus ekiplerince kent genelinde son bir hafta içerisinde asayiş ve şok uygulamalarında 25 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Uygulamalarda aranan ve meydana gelen asayiş olaylarının şüphelisi olduğu tespit edilen 25 kişi sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Uygulamalarda kayıp olarak aranan 11 kişinin de bulunarak ailelerine teslim edildiği belirtildi.

Denetimler esnasında ayrıca 4 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 23 adet fişek, 1 adet kurusıkı tabanca, 2 adet tefek, çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, çalıntı olduğu tespit edilen, 1 adet otomobil ve 1 adet cep telefonu belirlenen sahiplerine teslim edildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.