Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Semih Işıkver’den prim sözü

ELAZIĞ GÜNCEL

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver, " Şanlı Armamız Elazığspor’umuzun bu kötü günlerinde şehrimizin bütün erklerinin sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz." dedi...

Elazığspor’un haftaiçi deplasmanda karşılaşacağı Kastamonuspor mücadelesi öncesinde MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver’den galibiyet primi sözü geldi.

Başkan Işıkver sosyal medya hesabından yağtığı paylaşımda;

“Şehrimizin marka değeri Elazığspor’umuzun rakibi mahiyetindeki Kastamonuspor ile deplasmanda yapacağı maçta kötü gidişata son vereceğine inanıyor, şehir olarak yıllar boyunca başarıları ile bizi sevindiren Şanlı Armamız Elazığspor’umuzun bu kötü günlerinde şehrimizin bütün erklerinin sahip çıkması gerektiğini düşünüyoruz.Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Bu itibarla takımımıza bu deplasmandan galibiyet alması halinde Milliyetçi Hareket Partisi İl Teşkilatı olarak galibiyet primi vereceğimizi, takımımızın başarısı için duacı olduğumuzu beyân ediyoruz.

Sen Çok Yaşa Elazığspor’um..” ifadelerini kullandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.