Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Son Bir Haftada 12 Şahıs Tutuklandı

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ'da son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 51 şahıs yakalandı.

Şahıslardan 12'si çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce önleyici tedbirler doğrultusunda il genelinde asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen Asayiş çalışmalarında motosikletli Polis timleri tarafından gerçekleştirilen şok uygulama sırasında şüpheli görülen bir araç durduruldu. Araç içerisinde bulunan iki şahıstan ruhsatsız 2 adet tabanca ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan şahıslar hakkında adli tahkikat başlatıldı.

Uygulamalar kapsamında 34’ü aranan ve 17’si de meydana gelen olayların şüphelisi olmak üzere toplam 51 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 12’si çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Ayrıca, kayıp olarak aranan 2 şahıs bulunarak yakınlarına teslim edilirken, kumar oynadıkları belirlenen 4 şahıs ile fuhuş yapmaktan 7 şahıs hakkında işlem yapıldı. .

ve uygulamalar esnasında 1 adet pompalı tüfek, 1 adet otomatik tüfek ile bu tüfeğe ait 34 adet fişek, 1 gr metamfetamin maddesi, 4 adet sahte altın zincir ele geçirildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.