Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Son Bir Haftada 14 Şahıs Tutuklandı

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ'da son bir haftada düzenlenen asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 73 şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 14'ü çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünce, önleyici tedbirler doğrultusunda il genelinde asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Son bir hafta içerisinde gerçekleştirilen çalışmalarda 41’i aranan ve 32’si de meydana gelen olayların şüphelisi olmak üzere toplam 73 şahıs yakalandı.

Bu şahıslardan 14’ü çıkarıldıkları adli mercilerce tutuklanarak ceza evine gönderildi. Öte yandan biri 9 diğeri 10 yıl olmak üzere kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 şahıs işlemlerinin ardından sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

Uygulamalarda ayrıca, kayıp olarak aranan 3 şahıs bulunarak yakınlarına teslim edilirken, 11 şahsa fuhuş yapmaktan ve 13 şahsa da kumar oynamaktan gerekli işlemler yapıldı.

Denetimler esnasında 2’si ruhsatsız ve 3’ü de kurusıkı olmak üzere toplam 5 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 2 adet pompalı tüfek, 4,5 gr metamfetamin ile 5 gr da esrar maddesi ele geçirildi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.