Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

TAKSİCİ TARAFINDAN FECİ ŞEKİLDE DARP EDİLDİ

ELAZIĞ GÜNCEL

Tunceli'nin Çemişgezek ilçesinde yaşayan 57 yaşındaki Kadriye Acar ve oğlu Ali Acar akşam saatlerinde hastaneye gitmek için çağırdıkları taksici H. B. tarafından darp edildiklerini ifade ettiler. Kadriye Acar uğramış olduğu şiddet sonrası feci şekilde yaralandı.

Akşam saatlerinde Tunceli’nin Çemişgezek ilçesinde meydana gelen olay şöyle gerçekleşti; Hastaneye iğne yaptırmaya gitmek için taksi çağıran Kadriye Acar ve oğlu, Ali Acar araçta yaşanan tartışma sonrasında taksici tarafından darp edildiklerini ifade ettiler.

Taksicinin 18-19 yaşlarında olduğunu söyleyen Ali Acar, taksicinin kendilerini darp ettikten sonra aracına binerek yoluna devam ettiğini, ancak bir süre sonra olay yerine geri dönerek kendisine küfür ve hakaretler ederek, tehditler savurduğunu söyledi. Acar ve oğlu, uğradıkları saldırının ardından taksici H.B. ’den şikayetçi oldular.

Emniyette H.B.’nin kendilerini tehdit etmeye devam ettiğini ve H.B.’nin babasının da kendilerini tehdit ederek şikayetten vazgeçmelerini istediğini söyledi.

‘’Dizlerim, Yüzüm ve Ellerim Parçalandı.’’

Çemişgezek’te, Taksici H.B.’nin, saldırısı sonrasında feci şekilde yaralanan 57 yaşındaki Kadriye Acar, ileri tetkikler için Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne getirildi. Hastane bahçesinde uğradığı saldırının detaylarını anlatan Acar, '' Hastaneye iğnemi yaptırmaya gitmek için taksi çağırmıştık, taksici geldi.

Ben ve oğlum bindik. Aracı çok hızlı sürdüğü için kendisini uyardık.

H.B. uyarılarımız sonrasında bize neden bindiniz?

Diye sorunca, ben araçtan indim.

Ama oğlum inmeyeceğim, dedi. H.B. sen şimdi görürsün, diyerek, taksiden inip oğluma saldırdı.

Oğluma saldırınca ben H.B’yi arkadan tuttum, H.B. beni yere fırlattı.

Yere düştüğüm için, dizlerim, yüzüm ve ellerim feci bir şekilde parçalandı. Olay sonrasında hastaneye gittim.

Çemişgezek’te yapılan ilk müdahalenin ardından daha ileri tetkikler için Fethi Sekin Şehir Hastanesi’ne geldim.'' dedi.

Acar Çemizgezek Emniyet Müdürlüğü’ne giderek H.B.’den şikâyetçi olduklarını ve Çemişgezek’te tutulan darp raporunda doktorlar tarafından vücudunun birçok yerinin aldığı darbelere bağlı olarak ezildiğini yazıldığını belirtti

‘’ H.B’nin Babası Anneme; Oğlumdan Şikayetçi Olma, Bize Hiç Bir Şey Olmaz dedi.’’

Taksicinin saldırdığı Acar’ın oğlu Ali Acar ise, olayın nasıl gerçekleştiğini şu şekilde ifade etti;

'' Annemin yaptırması gereken iğneleri var. Bu nedenle hastaneye gitmek için bir taksi çağırdık. Normalde taksinin asıl sahibi başka biri. Ama akşam taksiyi olay yaşadığımız kişiye vermiş. Evimizin yolu biraz yokuştur ve taksici çok süratli geliyordu. Ben hemen yolun karşısına geçtim, iki adım daha atmasaydım, taksici neredeyse bana çarpacaktı. Sonra annem ve ben arabaya bindik. Taksiciye 'Abi, arabayı neden bu kadar hızlı sürüyorsun? Biraz yavaş sür.' dedim. Bize, ‘beğenmiyorsanız inin lan aşağıya’ dedi. İnmeyeceğimi söyledim. Ama annem araçtan inince, ben de hiçbir şey yapmadan araçtan indim. Hemen arabanın sahibini aradım. Telefonu kapatır kapatmaz, taksici bana saldırmaya başladı. Yoldan geçen genç bir vatandaş saldırgana müdahele etti. O sırada taksici bana zarar vermesin diye, annem onu arkadan tutunca döndü ve annemi yere fırlattı. Annem önüme düştü. Taksici, hemen aracına binip gitti. Tekrar geri geldi ve bana ağıza alınmayacak küfürler, hakaretler etti. ‘Senin kemiklerini kıracağım, seni öldüreceğim’ gibi tehditler savurdu. Bana vurmaya çalıştı. O sırada araya giren vatandaşlar sayesinde ikinci kez darp edilmekten kurtuldum. Emniyete gittiğimizde bize saldırana taksici H. B.’nin babası da geldi. Tehdit eder gibi; anneme oğlumdan şikâyetçi olma, bize hiç bir şey olmaz, biz akrabayız dedi. Annemin saldırıdan dolayı canı çok yandı. Her yeri yara bere içinde, her yeri mosmor oldu. Annem çok sayıda hastalığı olduğu için zaten canıyla uğraşıyor. Bunlar yetmezmiş gibi bir de darp edildi. H.B.’nin babasına şikâyetimizi asla geri çekmeyeceğimizi söyledim. Ben bu noktada sizlerin aracılığıyla bütün yetkililerin yardımını beklediğimi belirtmek istiyorum.” dedi

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.