Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Taraftar grupları, 1922 Konyaspor Maçı öncesinde kenetlendi.

ELAZIĞ GÜNCEL

Kümede kalma savaşı veren ve Perşembe günü ilimizde kritik maçta 1922 Konyaspor’u ağırlayacak olan Elazığspor’da zorlu maç öncesi taraftar grupları ayağa kalktı.

Akşam saatlerinde organize şekilde Elazığspor Tesisleri’ne gidecek olan taraftarlar, teknik heyet ve futbolculara moral verecekler

Kümede kalma savaşı veren ve Perşembe günü ilimizde 1922 Konyaspor ile kritik bir maça çıkacak olan Bordo-Beyazlı ekibimizde bu zorlu maç öncesi taraftar grupları Elazığspor Tesisleri’ne giderek teknik heyet ve futbolculara moral verecekler.

Pandemi süreci nedeniyle geçtiğimiz sezondan bu yana taraftarlarına hasret kalan Elazığsporlu futbolcular için önemli bir etki bırakması beklenen organizasyon bu akşam saat 17.00’de Elazığspor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek.Yetişkin Sohbet Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Saat 16.30’da Öğretmenevi önünde toplanacak olan Bordo-Beyazlı taraftarlar, daha sonra otobüslerle Elazığspor Tesisleri’ne hareket edecekler.

Tesislerde meşale yakarak futbolculara moral verecek olan taraftar grupları, bu uygulamayı kalan haftalarda da devam ettirmeyi planlıyor.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sıradaki Haber
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.