Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

Vali Yırık Ersoy Ve Çetin’e Bilgi Verdi

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ Valiliği İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’in valilik ziyaretini sosyal medya hesabından duyurdu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Elazığ’a geldiler. Ziyaretleri sırasında Elazığ Valiliği’ni de ziyaret eden İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin Elazığ valisi Erkaya Yırık’tan şehir genelinde yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

 Ersoy ve Çetin’in ziyaretini sosyal medya hesabından duyuran Elazığ Valiliği tarafından yapılan açıklamada, “Birdizi program ve teftişlerde bulunmak üzere İlimize teşrif eden İçişleri Bakan Yardımcısı Sayın Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Sayın Arif Çetin Elazığ Valiliği'ni ziyaret ederek, Valimiz Sayın Erkaya Yırık 'tan bilgi aldı.”denildi. Sex Hattı Telefonda Canlı Ucuz Sohbet Hattı ile en Uygun Ucuz Sex Hattı deneyimini yaşayıp Sohbet Hattı Ucuz 7/24 arayabileceğiniz Seksi Azgın Kadınları tanıyın.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.