Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

YOLCULAR İSYANDA

ELAZIĞ GÜNCEL

Elazığ Havalimanında uçak saatlerinin çok geç ya da çok erken saatlerde oluşu vatandaşın tepkisini çekiyor. Yolcular uçak seferlerin düzenlenmesi istiyor.

Gazetemiz ihbar hattından ulaşan yolcular, evlerinden havalimanına giderken zorluk yaşadıklarını bildirerek Türk Hava Yolları’nın uçak seferi saatlerini eleştirdiler.

VATANDAŞIN TEPKİSİNİ ÇEKİYOR

Geçtiğimiz Ağustos ayında Elazığ Havalimanı 68 bin 797 yolcu ağırladı. İniş-kalkış yapan uçak trafiği iç hatlarda 425, dış hatlarda 102 olmak üzere toplamda 527’ye ulaştı. Toplam 68 bin 797 yolcu Elazığ Havalimanını kullandı. Uçak seferlerine vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken uçak seferlerinin zamansız oluşu tepkilere neden oluyor. Yolcular THY tarafından düzenlenen uçak seferlerinin vatandaşları mağdur ettiğini söylediler. Bir çok yolcunun bu nedenle Malatya’yı tercih ettiğini kaydeden vatandaşlar gün içirişinde de uçak seferleri istiyorlar. 

UÇAK SAATLERİ PROBLEMİNİ ÇÖZÜLSÜN

Özellikle ilçe ve köylerden gelirken güçlük çektiklerini söyleyen vatandaşlar , “ Birileri Elazığ uçak saatleri problemini çözsün. Uçuş saatleri gece çok geç, sabah çok erken. Çoluk, çocuk, yaşlı ve hasta insanlar gece geç saatlerde, sabah erken saatlerde havalimanı ve evlerine uluşmakta güçlük çekiyor. Vatandaş mağdur. “

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.