Yeni Ufuk Gazetesi - Elazığ Haberleri - Haberler

ATLETİZM SPORCULARI ANALİG'DE FİNALE KALDI

SPOR

Van'da yapılan ANALİG Atletizm Yarı Final Müsabakalarında Elazığ Atletizm Takımı Erkekler Kategorisi'nde 1. olurken, Kızlar Kategorisi'nde ise 6 sporcu çeşitli dereceler alarak finale kaldı.

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) atletizm yarı final müsabakaları sona erdi.
8 - 9 Mayıs tarihlerinde Van'da yapılan ANALİG atletizm yarı final müsabakalarında Erkekler Kategorisi'nde Elazığ Atletizm Takımı Sporcuları takım olarak 1. olurken, Bayan sporcularda ferdi olarak Türkiye Finalleri'ne yükselme başarısı gösterdiler.

Atletizm il Temsilcisi Mustafa Cihan, Van’da düzenlenen Analig Türkiye Yarı final müsabakaları sonunda yaptığı açıklamada şunları söyledi.

“ Van'da düzenlenen, Analig Atletizm Yarı Final Yarışmalarında Elazığ Erkek İl takımı 1. olarak Analig Türkiye Finallerine katılma hakkını elde etmişlerdir. Ayrıca Kız takımımızda yer alan, Sıla Bayar, Nisa Özdemir, İrem Berra Kızıler, Kader Karabulut, Hasret Dila Karadaş, İlknur Peltek de ferdi olarak Türkiye Finallerine katılma hakkı elde etmişlerdir. Başarılı olan sporcuların oluşumunda yer alan, Beden eğitimi öğretmenleri İnci Özkan, Mutlu Söyler ve Yunus Akbulut hocalarıma emeklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.”

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.