Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

BAKKAL TEYZEYE BİR GÖREV DAHA

Leyla Yıldırım getirildi. Kantin işletmeciliği ile başladığı iş hayatında, Kantin İş Sen İl başkanlığı ve Türkiye Kadın Kolları Başkanlığı görevlerine getirildi. Kantinci esnafının sorunları ile ilgili yaptığı mücadeleyle bilinen Yıldırım’a yeni bir görev daha verildi.

Geçtiğimiz hafta sonu hayatını kaybeden eski ayakkabıcılar oda başkanı, Elazığ esnaf Kefalet kooperatifi denetim kurulu üyesi Mehmet Çeliğin kooperatifteki görevinin yerine Leyla Yıldırım getirildi.

Kantin İş Sen İl başkanlığı ve Türkiye Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürüten ayrıca Kantin ve Büfe İşletmecileri Dayanışma Derneği Başkanı olan namı değer Bakkal Teyze Elazığ Esnaf Kefalet Kooperatifi Denetleme Kurulu üyesi olarak Elazığ esnaf ve sanatkârına hizmet etmeye devam edecektir.

Leyla Yıldırım yeni görevinde de Elazığ esnafı için çalışacağını ifade ederek, kendisine bu görevin verilmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol