Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

150 İŞÇİ İÇİN KURA ÇEKİMİ YAPILDI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde 5 ay 29 gün süreyle geçici olarak istihdam edilmek üzere İŞKUR üzerinden 150 erkek işçi alımı gerçekleştirecek.

7 Şubat tarihinde başlayan başvurular 11 Şubat tarihinde sona ermişti. Park ve Bahçeler müdürlüğü bünyesinde geçici istihdam edilmek üzere İş-Kur üzerinden alınacak olan 150 erkek işçi için alımı için kura çekimi Kültür Park Mamurat’ül Aziz salonu’nda yapıldı.

Noter huzurunda gerçekleşen kura çekimi Kanal 23 Televizyonu’ndan canlı olarak yayınlandı.

Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu yaptığı açıklamada, "Kura çekimi için bulunmaktayız inşallah bu kura çekimimiz hem müracaatçılarımız için hem de Elazığ’ımıza hizmet edeceğimiz belediyemiz için hayırlı olur. Belediyemize 2997 katılımcı içerisinden 150 asıl personel çekimi için kura çekimini başlatacağız çalışma süremiz 5 ay 29 gündür. Kura çekimindeki bu 150 asıl listenin idaremiz tarafından çağırılma süreçlerine 15 Mart gibi 15 Nisan gibi ve 15 Mayıs gibi farklı sayıda eleman çağıracağız şimdiden tekrar hayırlı olması temennisiyle.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol