Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

İl Başkanı Or yaptığı açıklamada, “ Türk tarihi açısından bir dönüm noktası olan ve Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsuna çıkışı ile milli mücadeleyi resmen başlattığı bu önemli tarihin 102. yıldönümünü kutluyoruz.

Atamız zaferle taçlanan çağdaş medeniyetler seviyesine ulaşma hedefiyle çok önemli devrimleri de hayata geçirmiştir.

Bu devrimleri ise; gelecek olarak gördüğü gençliğe emanet etmiştir.

Gençlerimize düşen en önemli görev devraldıkları mirası daha da zenginleştirmek için özveriyle çalışmak kendilerinden sonra gelen nesillere bugün olduğundan çok daha parlak çok daha kalkınmış, çok daha gelişmiş çok daha müreffeh bir ülke bırakmak olmalıdır.

Spora ve sporcuya önem veren Atatürk’ün ‘’Ben sporcunun zeki ahlaklı ve aynı zamanda ahlaklısını severim ’’veciz sözüyle de gençlerimizin spora çalışkan bir gençliğe sahip olmasını istemiştir.

Bu düşüncelerle başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını eşsiz fedakârlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleştiren bütün şehit ve gazilerimizi şükranla ve rahmetle anıyor, geleceğe ışıkla yürüyen tüm gençlerimizin ve vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü anma Gençlik ve spor bayramını en kalbi duygularla kutluyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol