Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

2 BAKAN ELAZIĞ’DA

Soylu ve Kurum bir dizi parti programının yanı sıra depremzedelerle de bir araya gelecek.

Yapılan inşaat ve şantiye alanlarını ziyaret edecek olan Bakanların eksikliklerin bir an önce giderilmesi yönünde talimat vermeleri bekleniyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum tamamlanan deprem konutlarını incelemek ve bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere bugün Elazığ’da olacak.

BAKANLARIN ELAZIĞ PROGRAMLARI BELLİ OLDU.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum bugün saat 16:30'da Elazığ’a gelecek ve akabinde Elazığ Valiliği’nde Değerlendirme toplantısı yapacaklar.

Toplantının ardından Mustafapaşa, Rüstempaşa Mahalleleri veya Sürsürü Mahallesi 2. Etap Kentsel Dönüşüm Alanını Ziyaret etmeleri bekleniyor. 

Daha sonra Abdullahpaşa Mahallesi Kentsel Dönüşüm Alanını ziyaret edecek olan Bakan Soylu ve Bakan Kurum burada vatandaşlar ile birlikte iftar yapacak.

İftar programının ardından şehit ailesini ziyaret edecek olan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum daha sonra kentten ayrılacak.

YILDIRIM; "BAKANLARIMIZIN PROGRAMI ÇOK SIKIŞIK, ÇOK KALAMAYACAKLAR.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un ziyaretleri ile ilgili Günışığı'na konuşan AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Bakanların yoğun programlarından dolayı Elazığ'da çok kalamayacaklarını belirterek, "Biz aslında 2 bakanımızın daha uzun süre Elazığ'da kalmalarını arzu ediyorduk ama kendilerinin yoğun programlarından dolayı çok kalamayacaklar.” Dedi.

Başkan Yıldırım Bakanların Elazığ’a gelişleri ile ilgili şunları kaydetti. Saat 16:30 gibi Elazığ'da olacaklar. 21:45'te de tekrar dönecekler. Bizler de bu kısa süreç içerisinde programlarımız var.

Tabi program çok sıkışık bir vaziyette. Valilikte koordinasyon toplantısına katılacaklar. Şantiye alanlarını yerinde inceleyecekler. Akşam Abdullahpaşa'da halka açık iftar programına katılacaklar. Bu gelişlerinde taleplerden ziyade yani tabi ki sorunlarımızı ileteceğiz.

Dosyalar halinde kendilerine sunacağız ama çok uzun bir görüşme trafiği olamayacağı için biz teşekkür edip, taleplerimizi, eksiklerimizi, daha sonra dosyalar halinde kendilerine götüreceğiz.

Zaten biz her zaman istişare halindeyiz.

Bu gelişleri şehre katkıları anlamında bu şehrin insanın da onlara bir teşekkür anlamında geçmesini arzu ediyoruz." dedi.

GELİŞLERİNİ BİR HOŞ GELDİN OLARAK KABUL EDELİM.

"Ama mutlaka vatandaşımız sorunlarını iletmek isteyecektir bütün bunlara rağmen.

Sorunlardan biz zaten haberdarız AK Parti İl Teşkilatı olarak, zaman zaman sorunlarımızı aktarıyoruz.

TOKİ'de yaşanan aksaklıklar, sıkıntıları biz dosyalar halinde kendilerine iletiyoruz.

Çözüm noktasında zaten sürece bırakmadan anlık görüşmeler ile çözebildiklerimizi çözüyoruz.

Aynı sistemle sorunlarla muhataplığımız zaten devam ediyor.

Arzumuz bakanlarımızın gelişini bir hoş geldin olarak kabul edelim, iftar yemeğinde bir araya gelelim.

Bu anlamda bir atmosferi teneffüs edersek daha güzel olur diye düşünüyorum. 

Anahtar Kelimeler:
2 BAKAN ELAZIĞDA

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol