Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

26 YIL SONRA YENİDEN 3.LİG ELAZIĞSPOR SON SEZONUNDA ŞAMPİYON OLMUŞTU

3. Lig’deki son maçına 21 Mayıs 1995 tarihinde çıkan Elazığspor, 26 yıllık aradan sonra profesyonel en alt lig olan 3. Lig’de mücadele edecek.

2. Lig Kırmızı Grup’ta kümede kalma mücadelesini kaybeden Elazığspor, 26 yıllık aranın ardından yeniden 3. Lig’de boy gösterecek.

3. Lig’deki sezon sezonunu 1994-1995 futbol sezonunda geçiren ve mücadele ettiği 1. Grup’u oynadığı 26 maçta topladığı 59 puanla en yakın takipçisi Batman Petrolspor’un 7 puan önünde şampiyon olarak tamamlayıp 2. Lig’e yükselen Elazığspor, o sezondan sonra bir daha 3. Lig’e düşmemişti.

Ta ki geride bıraktığımız sezona kadar…

3. Lig’deki son maçını, 21 Mayıs 1995 tarihinde ilimizde oynayan Elazığspor, şampiyonluğu garantileyerek çıktığı müsabakada Diyarbakır Belediyespor’u Mehmet Kaplan’ın 2 ve Bekir Gülerarslan’ın golleriyle 3-2 mağlup etmişti.

3. Lig’deki son sezonunda şampiyonluk mücadelesi vererek ipi göğüsleyen Elazığspor, yeni sezon öncesinde ise yine sıkıntılar, maddi problemler ve transfer yasakları ile mücadele ediyor.

Bordo-Beyazlı ekibimizde Başkan Selçuk Öztürk, henüz göreve devam edip etmeyeceği yönünde resmi bir açıklama yapmazken, Elazığspor’un bir kongre sürecine girmesi de ihtimaller dahilinde görülüyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol