Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK

Bu haber kez okundu.

28 Araçlık Filo Hizmete Girdi

Törene Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Milletvekilleri Metin Bulut, Tolga Ağar, kurum müdürleri, İl Genel Meclisi Başkanı, İl Özel İdare Genel Sekreteri ve çalışanları katıldı.

Açılışta konuşan Elazığ Valisi Erkaya Yırık, 28 araçlık filo ile Elazığ’da bulunan 549 köye il özel idare aracılığı ile birçok hizmet götürüleceğini ifade ederek, “Bu araçlar ile köylerdeki birinci kat asfalttan, ikinci kat asfalta. Direnaj çalışmasında tutun su deposuna kadar. Kilit parkeden tutun stabilize çalışmasına kadar. Bütün hizmetleri bu araçlar sayesinde il özel idare aracılığı ile gerçekleştirilecek” dedi.

“BU GÜZEL ARAÇLAR, AZİZ MİLLETE HİZMET EDECEK”

28 araçlık filoyu milletin emrine sunduklarını belirten Vali Yırık, “Bugün bir hayırlı hizmeti daha vatandaşlarımızın emrine sunuyoruz. Özel idare,  belediyenin olmadığı yerlerde vatandaşın hizmetkarıdır. Aksaray vilayetinde 146 köy vardı. Elazığ’da 549 köy var. 549 köye sahip bir şehirde, bu araçların ne anlama geldiğini köy sayından anlıyoruz.  Eskiler ne derler “Alet kötü olursa, iyiliği getiremezsiniz” o yüzden araçlarınız güzel olacak. Bu güzel araçlar, aziz millete hizmet edecek. Hasta olan bir insanın kendisin iyileştirebilmesi için doktor olmasına gerek yok. Kendisini doktora götürebilecek aklı olması yeterli. İşte bu millet bu aklıyla burada ki yöneticilerini hizmetkarlarını seçmiş ve kendilerine hizmet edecek. Allah onlardan razı olsun. Toplam 28 araç, 15 kamyon, 4 greyder, 4 kazıcı yükleyici, 4 minibüs ve 1 silindir. 28 araçlık devasa bir ekipman. Bunlarla köylerdeki birinci kat asfalttan, ikinci kat asfalta. Direnaj çalışmasında tutun su deposuna kadar. Kilit parkeden tutun stabilize çalışmasına kadar. Bütün hizmetleri bu araçlar sayesinde il özel idare aracılığı ile gerçekleştirilecek. Bu araçların alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İL ÖZEL İDARENİN ELİNİN GÜÇLÜ OLMASI İLİN ELİNİN DE GÜÇLÜ OLMASIDIR

Elazığ Milletvekili Metin Bulut, böyle bir filoya uzun zamandır ihtiyaç duyulduğunu söyleyerek, “Kurdelasını keseceğimiz bu araçlarımızın ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu araçlar çok büyük hizmetlere vesile olacak diye düşünüyoruz. İl Özel İdaresi, ilin bütün kılcallarına dokunan bir kurum. Bu kurumumuzun elinin güçlü olması aslında ilin elinin de güçlü olması anlamına geliyor. Uzun zamandan beri hakikaten böylesine ciddi bir makine alımına ihtiyacımız vardı. Sayın Valimiz Elazığ’a gelir gelmez Elazığ’ın önceliklerini belirledi. Bu önceliği de gerçekleştirmek için hemen bizlerle temasa geçti. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye kaydetti.

“YENİ FİLOYLA KÖYLERE DAHA DEĞERLİ HİZMETLERİ GÖTÜRMÜŞ OLACAĞIZ”

Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, siyasetin ve bürokrasinin iş birliği ile bu araçların kazandırıldığını belirterek, “Sayın Valime Elazığ’a geldiğinizden beri vermiş olduğunuz hizmetlerden dolayı, vatandaşlarımız ile girdiğiniz yakın diyalogdan ve kurumlarımız ile omuz omuza çalışmanızdan dolayı teşekkür ediyorum. Bürokrasi ve siyasetin omuz omuza çalışması bu gördüğünüz değerli sonuçları doğuruyor. Bugün Elazığ’ımıza kazandırmış olduğumuz 28 araçlık makine parkurumuzla bundan sonra köylerimize, ilçelerimize çok daha değerli hizmetleri götürmüş olacağız. Ben bu araçların Elazığ’a kazandırılmasında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

“HİZMET ALACAK VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM”

İl Özel İdare Genel Sekreteri Ali Şiş, filoya kazandırılan yeni araçlar ile köylere daha iyi  hizmet götüreceklerini belirterek,  “Hizmeti alan kırsalda ki vatandaşlarımızın daha kaliteli, hızlı hizmet alacağı bu araçlara, personellerimizin de gözü gibi bakacağından hiç şüphem yok. Şimdiden araçlarına ayakkabılarını çıkararak binen kıymetli ekibimize sevgimizi bir kez daha dile getirmek istiyorum. Sayın valimizin kurumuzu tanıması, her işimizi içtenlikle takip etmesi ve kurumumuz adına adeta milat olan bu araç alımını hızlandırdığı için arkadaşlarım adına şükranlarımı sunuyorum. Araçlarımızın hizmet alacak vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol