Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

2.ETAP ANTALYA'DA BAŞLIYOR

Ligin ilk yarısını düşme hattında tamamlayan bordo beyaz da temsilcimiz Elazığspor devre arası hazırlıklarının ilk etabını kendi tesislerinde tamamlamıştı. Elazığspor futbolculara verilen üç günlük iznin ardından ikinci etap çalışmaları için 1 Ocak cumartesi günü saat 17:00’de Antalya’ya gitti.

Kendi özel otobüsüyle Antalya’ya giden Elazığspor kafilesinde şu futbolcular yer alıyor;

Yiğitcan Erdoğan, Okan Aytekin, Selim Enes Özeren, Salih Polatdemir, Muhammed Düzgüner, Hasan Ekici, Eray Berk Yıldız, Abdullah İçen, Görkem Yağcı, Can Kılıç, Cihan Canpolat, Ahmet Ormanoğlu, Muhammed Umut Akbulut, Ahmet Ertuğrul Öztürk, Fırat Ergün, İzzet Topatar, Yunus Emre Özcan, Ertuğrul Güç, İbrahim Akdaş, Ali Can, Gökhan Ekmen ve Yusuf Ensar Poyrazlı. Teknik direktör Cafer Aydın, Bursa Yıldırımspor maçı öncesinde eşyalarını toplayarak kulüpten ayrılan ve o günden bu yana takımla çalışmalara katılmayan Murathan Özen’i ise kamp kadrosuna almadı. 2 Ocak‘ta başlayacak olan Antalya kampı 13 Ocak‘ta tamamlanacak. Elazığspor bu süre içerisinde iki veya üç hazırlık maçı da oynamayı planlıyor.

Elazığspor’un Antalya kampa giderlerini AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Tolga Ağar karşılayacak.

Anahtar Kelimeler:
2.ETAP ANTALYADA BAŞLIYOR

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol