Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

"2.YARI DAHA İYİ OLACAK"

TFF 3.Lig 1.Grup'ta ilk devreyi 13 puanla 17. sırada küme düşme hattında tamamlayan Temsilcimiz Elazığspor'da Genç Golcü Oyuncu Yusuf Ensar Poyrazlı, ikinci devreye çok iyi hazırlanacaklarını ve müsabakalarda daha iyi olacaklarını söyledi.

Ligi 14.Haftası'nda ilimizde oynanan ve 2-2'lik skorla beraberlikle sonuçlanan Belediye Kütahyaspor Maçı'nda sakatlanarak ilk devrenin son 3 maçı olan Arnavutköy Belediyesi GSK, Bursa Yıldırımspor ve Fatsa Belediyespor Maçları'nda takımın yalnız bırakan 19 yaşındaki genç golcü Yusuf Ensar Poyrazlı ilk devreyi ve sakatlığını son durumu hakkında spor servisimize açıklamalarda bulundu.

Bu sezon Bordo-Beyazlı Formayla 15 maça çıkan Yusuf, 4 gol bir asistlik performans sergileyen, Yusuf Ensar çok şansız bir ilk yarı geçirdiklerini belirterek; "Çok şansız bir ilk devre geçirdik, tecrübesizliğimizin kurbanı olduk diyebiliriz. İnşallah 2. Devre daha iyi olacak."dedi.

 Sakatlığı ile ilgili konuşan Yusuf Ensar; "Evet, ligin bitimine 3 hafta kala sakatlık yaşadım.

Sakatlığım tam 3 hafta sürdü.

Takımımı yalnız bıraktığım için çok üzüldüm ama futbolda bunlar var, inşallah 2. Devreye daha hazır gireceğim. Şu an tedavi sürecindeyim daha iyiyim diyebilirim."diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
2.YARI DAHA İYİ OLACAK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol