Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

3.Ligin Hakemleri Açıklandı!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un mücadele ettiği TFF 3. Lig 1. Grup ve Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan’ın yer aldığı TFF 3. Lig 2. Grup’ta 6. Hafta maçlarının hakemleri açıklandı...

*KELKİT MAÇI'NA TRABZON HAKEMİ...

Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan atamalara göre Elazığspor’un 9 Ekim Cumartesi günü saat 14.30’da Kelkit İlçe Stadı’nda 1954 Kelkit Belediyespor’la oynayacağı maçı Trabzon Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Tolga Sancak yönetecek. Sancak’ın yardımcılıklarını yine Trabzon Bölgesi’nden Kerem Yükünç ile Ardahan Bölgesi’nden Halil Altun yapacak. Müsabakanın 4. hakemi ise Trabzon Bölgesi’nden İrfan Çağrı Baş.

*BAYRAMPAŞA MAÇI HAKEM TRİOSU...

Mavi-Beyazlı Temsilcimiz HD Elazığ Karakoçan FK’nın ise TFF 3. Lig 2. Grup’un 6. Haftası’nda 9 Ekim cumartesi günü saat 14.30’da Doğukent Stadı’nda Bayrampaşa ile oynayacağı maçı Amasya Bölgesi’nden C Klasman Hakemi Bilal Köseoğlu yönetecek.

Köseoğlu’nun yardımcılıklarını yine Amasya Bölgesi’nden Ömer Karakaya ile Samsun Bölgesi’nden Ahmet Can Akkoyun yapacak. Karşılaşmada 4. Hakem olarak ise Tokat Bölgesi’nden Serkan Yücel görevlendirildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol