Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler türkiyede deprem  elazığ

Bu haber kez okundu.

“5 Milyon gibi bir para bulamamak ayıp!”

Kanal Fırat’ta yayınlanan ve moderatörlüğünü Canan Gedik’in yaptığı Fırat’ta Gündem’ programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, transfer tahtası kapalı olan ve maddi sıkıntıların had safhada olduğu Elazığspor konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

Erol; Eski Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz’ın imkansızlıklar içinde o dönemi şartlarıyla Elazığspor için 60-70 Milyon TL gibi bir kaynak oluşturduğunu, deprem nedeniyle Türkiye’deki neredeyse tüm müteahhit sektörünün karlı işler yaptığı dönemde Elazığspor için 5 Milyon bulunamamasının ayıp olduğunu ifade etti.

“Elazığspor için Ettik-yaptık-bitti. Yapacaksanız yapın. Yapmayacaksanız yapmayın. Hep palavra, yalan dolan.”diyen CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol; “Elazığ Belediye Başkanı’ndan kamuoyunun beklentisi yüksektir. Elazığspor’un abisi gibi bir misyon üstlendi. Şimdi bu misyonun gereğini yerine getirip Elazığspor’un tahtasının açılmasına katkı sunacağını sanıyorum ve sunmalıdır da.”dedi.

Gürsel Erol’un açıklamasından satır başları şunlar;

* HEP PALAVRA, YALAN DOLAN.

“Bir arkadaşımla sohbet ederken dedim ki Mücahit Bey’i kutlamak lazım. Eski Belediye Başkanımız. Niye? Dedi. Adam bundan 5 yıl önce Elazığspor için 60-70 Milyon kaynak yaratmış. Hakikaten müthiş bir şey. Şuanda Elazığ’a 20 bin konut yapılıyor. Türkiye’deki tüm müteahhit sektörü şuan Elazığ’da ve karlı işler yapıyorlar. Elazığspor 5 Milyon’u bulup tahtasını açamıyor. Böyle birşey var mı? Diğer tarafta bu imkan elinizde yokken bir belediye başkanı 60-70 milyon kaynak buluyor. Ama diğer tarafta böyle bir imkan varken bile 5 Milyon TL bulup sizin için marka değeri olan bir spor kulübünün tahtasını açamıyorsunuz. Hep palavra, yalan dolan. Ettik-yaptık-bitti. Yapacaksanız yapın. Yapmayacaksanız yapmayın.”

*BELEDİYE BAŞKANIMIZ KATKI SUNACAKTIR…

Bir izleyicin 60-70 Milyon TL kaynak yaratılan Elazığspor’un neden 5 Milyon TL’ye ihtiyacı var? Sorusuna ise “Onu ben bilmem. Onu yönetimlere sorun. Ben Elazığspor iyi mi yönetildi? Kötü mü yöneltildi? Bugün niye bu hale düştü? O benim işim değil. Ben bir tespit yaptım. Geçmişte hep konuşulan o dur. Spor camiasında. Mücahit Bey’in Elazığspor’a müthiş paralar aktardığı ama ona rağmen borçlarının olduğu, ben işin iç yüzünü bilmem. Ama dediğim gibi Mücahit Bey bundan 5 yıl önce böyle bir para aktarabilmişse şuanda Elazığ’da 30 Bin konut yapılırken 5 Milyon gibi bir para bulamamak ayıp. Bunun önderliğini ana muhalefet partisinin milletvekili olarak yapacak ben değilim. Bunun önderliğini yapacak kimdir? Bu kentin belediye başkanıdır. Elazığ Belediye Başkanı’ndan kamuoyunun beklentisi yüksektir. Elazığspor’un abisi gibi bir misyon üstlendi. Şimdi bu misyonun gereğini yerine getirip Elazığspor’un tahtasının açılmasına katkı sunacağını sanıyorum ve sunmalıdır da.”dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol