Öne Çıkanlar Arslan: İş Dünyası Olarak 2021 İçin Ümitli ve Heyecanlıyız 8inciye Hazırlanıyor az hasarlı YENİ KARAR İKİ TARİHİ ESER HAYATA DÖNDÜRÜLÜYOR

Bu haber kez okundu.

81 İLE YILBAŞI TEDBİRLERİ GENELGESİ GÖNDERİLDİ

İçişleri Bakanlığı  tarafından yapılan açıklamada vatandaşların yılbaşı gecesini huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamak amacıyla güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkarıldığı açıklandı. Yılbaşı tedbirleri kapsamında Emniyet, Jandarma, Sahil Güvenlikten oluşan 340bin 351 personel, 55 bin 466 ekip görev alacak, 769 hava aracı, 218 deniz aracı ve 588 dedektör köpekten de yararlanılacak.

Tedbirler 24 Saat Boyunca Devam Edecek

İçişleri Bakanlığı’ndan tedbirlere ilişkin olarak  yapılan açıklamada; “Tüm il valileri, kaymakamlar, il/ilçe emniyet müdürleri, il/ilçe jandarma komutanları, görev yaptıkları il/ilçelerde olacak ve yeni yılın ilk ışıklarına kadar görevlerine devam edecek. İhtiyaç duyulduğunda koordinasyonu sağlamak ve ülke düzeyindeki olayları anlık olarak takip etmek amacıyla; bakanlığımız GAMER Merkezinde, bakan yardımcımız başkanlığında, İller İdaresi Genel Müdürü Emniyet Genel Müdür Yardımcısı, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı ve Sahil Güvenlik Komutan Yardımcısı, yeni yılın ilk ışıklarına kadar bilfiil koordinasyon görevine sürdürecek. Yılbaşı gecesinin huzur ve güven içinde geçirilmesi için 30.12.2021 günü saat 08.00 ile 01.01.2022 günü saat 08.00 arasında tedbirler yoğunlaştırılacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol