Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

9. ULUSLARARASI ADLİ BİLİŞİM VE GÜVENLİK SEMPOZYUMU YARIN BAŞLIYOR

Bu sempozyuma Amerika, İngiltere, Kanada, Brezilya, Çin, Pakistan, Lübnan, Nijerya, Slovakya ve Irak başta olmak üzere 16 ayrı ülkeden bilim insanları bildirileri ile katılacaklar. Pandemi nedeniyle yurt dışındaki katılımcıların büyük bir bölümü çevrimiçi ortamlarda canlı bağlantılarla konuşmalarını yapacaklar.

Sempozyumda Amerika’dan Avukat Nicolas Hughes “Hesaplaşma Zamanı mı? Mevzuatın Değişimi ve Adli Davranışları ve Adli Bilişim üzerindeki Potansiyel Etkileri” başlıklı sunumunu yapacak. İzmir Yaşar Üniversitesinden Adli Bilim Alanındaki çalışmaları ile tanınan Doç. Dr. Ahmet Koltuksuz ise “Siber Savaş: Sun Tzu'dan Siber Uzaya Değişen Savaş Doktrinleri” başlıklı konuşmasını yapacak.

Türkiye Bilişim Derneği tarafından düzenlenen “TBD Vizyon Paneli” ise moderatör Cenk Tezcan tarafından “Geleceğin İş Hayatı” başlıklı konuşma ile başlatılacak. Panelistler Cemil Şinasi Türün “Yeni Finansal Sistemler”, Dr. Ziya Karakaya “Bulut Bilişim” ve Murat Lostar ise Siber Güvenlik” konularını işleyecek.

Uluslararası Adli Bilişim ve Güvenlik Sempozyumu Genel Başkanı Maltepe Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Asaf Varol, sempozyuma pandemiye rağmen büyük ilgi olduğunu, sempozyuma toplamda 76 bildiri gönderildiğini, ancak hakemler tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında bu bildirilerden 44 adetinin sunulmak için seçildiğini açıkladı.  

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol