Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

"Açamazsam Aday Olmayacağım!"

İstanbul’da transfer yasağının kaldırılması için çalışmalarına devam eden Elazığspor Kulüp Başkanı Selçuk Öztürk, transfer yasağını kaldıramaması halinde aday olmayacağını belirtti. Öztürk, transfer yasağını kaldırma çalışmalarında Elazığspor’un ve kendisinin yalnız bırakıldığını da ifade etti.

Elazığspor’da 7 Ağustos’da yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurul öncesinde İstanbul’da transfer yasağının kaldırılması çalışmalarına devam eden başkan Selçuk Öztürk, transfer yasağını kaldıramaması halinde genel kurulda aday olmayacağını açıkladı. Başkan Selçuk Öztürk, İstanbul’da transfer yasağının kaldırılması için uğraş verdiğini ama henüz olumlu bir gelişme olmadığını ifade ederek bir yandan da takımın önünü tıkamamak adına kongre kararı aldıklarını belirtti. Şimdiye kadar bir başkan adayıyla yarışıp başkan olmadığının altını çizen Öztürk, bordo beyazlı kulübün geçmişte kayyımlara kaldığını, stadyumunun yıkılarak maçlarını dışarıda oynadıklarından 1. Ligden düştüklerini belirterek, “her zaman takımım için çalıştım, koltuk sevdası gütmedim. Elazığspor başkanlığı benim için bir makam-koltuk sevdası değil; bir şeref olmuştur” diye konuştu.

ELAZIĞSPOR İÇİN HİÇBİR ADIM  ATILMADI...

Transfer çalışmaları kapsamında yaptığı girişimler ve görüşmeler sonucunda kulüpten alacaklı olanların yüzde 50 ile anlaşma sağladığını belirten Selçuk Öztürk; “ Ben tek başıma bu takımın yaşaması, transfer tahtasını açarak yeni hedeflere ulaşmasının çabasını veriyorum. Burada şunu belirtmek istiyorum. Bu takım bir şehir takımı. Elazığspor bir şehrin kulübü olmasına karşılık tarihinde bu kadar sahipsiz bırakılmamıştı. Ben maddi ve manevi olarak bu kulübü bir yere taşımak adına çaba gösterirken kimse yaptığım bu çalışmanın bir ucundan tutmuyor. İlimiz Milletvekillerinden Metin Bulut ile bir görüşme yaptım. Çalışmaları anlattım ve bu çalışmaların ivme kazanması için bir araya gelelim dedim. Tamam dedi ancak hiçbir adım atılmadı.”dedi

Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, seçimli genel kurul kararı aldıklarını belirterek; “ Biz bu kulüpte hiçbir zaman genel kurulları ilk toplantıda yapamıyoruz. Bu nedenle 15 Ağustos’a kadar transfer tahtasını açmak için çalışmalarımı sürdüreceğim. Eğer bu tarihe kadar tahtayı açmazsam aday olmayacağım. Bu durumda yeni bir yönetim oluşur ve kulübü idare ederler diye düşünüyorum. Ancak burada şunu belirtmek istiyorum. Bizim önceliğimiz bu kulübün transfer tahtasını açmak. Bunu sağlamak zorundayız. Aksi takdirde daha kötü bir durumla karşı karşıya kalabiliriz.”ifadelerini kullandı.

STAT BİTİYOR TAKIM KALMAYACAK

Elazığ Atatürk Stadı'nın bu sezon içinde hizmete açılmasının planlandığını belirten  Başkan Selçuk Öztürk; “ Biz bu statta oynayacak bir Elazığspor olsun istiyoruz. Bunun için gece gündüz demeden bayramda bile evimden uzakta bunun mücadelesini verirken, bu mücadelede yanlış kalmam düşündürücü.  Elazığspor bu şehrin takımı, Bu kulübün ilin yöneticileri, siyasileri ve STK temsilcileri ile desteklenmesi gerekiyor. Ülkede böyle bir tablo ile karşı karşıya kalmış bir şehir takımı bulamazsanız. Elazığspor’un yeni sezona sıkıntılarını azaltmış ve transfer tahtasını açmış bir şekilde girmesini sağlamamız için tüm kesimlerin birlik içinde hareket etmesi gerekir.Bende bunu istiyorum. Tek başıma bu takımı  hedefine ulaştırmak adına gayret gösteriyorum. Ancak birlik içinde olmamız bu sıkıntıyı çok kolay bir şekilde aşmamızı sağlayacaktır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol