Öne Çıkanlar Vali Yırık ve Şerifogullarından Elazığspora Ziyaret Bina işleri yaptırılacaktır Gakgoya Prim Dopingi BALIK: YARALARIMIZIN BÜYÜK KISMINI SARDIK KORSANLA MÜCADELEDE TAVİZ VERMEYECEĞİZ

Bu haber kez okundu.

ACISINI UNUTTU, SINAVA AĞLADI

Elazığ’da önünde duran araca çarpmamak için ani fren yapan mobilet sürücüsü yaralandı. Kaza sonrası yerde yatan sürücü tüm ağrılarını unuttu, haftaya gireceği sınav için ağladı, “ben askerlik sınavına gidecektim. ayağım çok kötü” diyerek ağlayan genci, çevredekiler sakinleştirmeye çalıştı.
Yerde ağrılar içerisinde yatarken, haftaya gireceği sınav için ağladı. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı PTT karşısında önünde duran araca çarpmamak için mobilet sürücüsü ani fren yaptı.

Ani frenin etkisiyle mobilet kaydı ve sürücü yerde sürüklendi. Kazanın ardından yerde acılar içinde kıvranan mobilet sürücüsü bütün ağrılarını unuttum, gireceği sınav için ağlamaya başladı.

Kazanın ardından ayağında ve kolunda ağrılar hisseden genç, iki hafta sonra askerlik sınavına girmemekten korktu ve gözyaşlarına boğuldu. Sınava girmeme korkusuyla ağlayan genci, çevredeki vatandaşlar teselli etmeye çalıştı. Olay yerine gelen polis ekipleri kazayla ilgili inceleme başlatırken, genç sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.



 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol