Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

“AÇIZ AÇ !”

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ayrıştırma yapıldığını vurgulayarak 17 Mayıs’tan sonra alınacak hiçbir kapatma kararına uymayacaklarını açıkladı.

İktidarın kapatma sürecini  yönetemediğini de vurgulayan başkan Türkoğlu kendilerinin kepenk kapattığını ancak birçok işletmenin çalışmaya devam ettiğini belirtti.

“Hiçbir Kapatma Kararına Uymayacağımızı Bildiriyoruz”

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda  17 günlük kapanma sürecinde sektörlerinin kepenk indirdiğini ancak birçok iş kolunun çalışmaya devam ettiğini ifade etti.

Türkoğlu esnaflar arasında ayrıştırma yapıldığını da vurguladığı açıklamada,  17 Mayıs’tan sonra alınacak hiçbir kapatma kararına uymayacaklarını açıkladı.

Türkoğlu“ Böyle ayrıştırmaya gidecekseniz; bir daha ki kapatma kararına 17 Mayıs 2021 tarihinden sonra güzellik salonları, kuaförler , berber esnafları olarak hiçbir kapatma kararına uymayacağımızı bildiriyoruz. 

Hükümetin bu son kısıtlamayı ciddi bir şekilde yönetmesi gerekmektedir.

Esnafın tüm Türkiye’yi sırtında taşıması beklenemez! Otel açık, motel açık, market açık, manav açık, pastane açık, postane açık, büfe açık, bakkal açık börekçi açık, çörekçi açık, inşaat market açık, kasap açık, çerezci açık, fabrikalar açık, tüpçü açık, tarla bahçe açık, bankalar açık, bütün ödeme yerleri açık. Arkadaş her taraf açık, açık oğlu açık.

Para kazanacağımız yerimiz kapalı…” dedi

“Tüm Devlet Büyüklerize Sesleniyorum”

 Tam kapanma kararı sonrasında kepenk indiren esnafların günahı ne diye soran Türkoğlu devlet memurlarına dikkat çekti. Türkoğlu çalışmadıkları halde devlet memurlarının maaş ödemesinin yapıldığını kendilerine destek verilmediğini ifade etti. Türkoğlu artık evlere servise gideceklerini ve merdiven altı olarak çalışmak zorunda kalacaklarını ifade ederek açız dedi. Türkoğlu, “  Bizim berber, kuaför , güzellik salonlarımız, hamam, spor salonu gibi esnaflarımızın suçu günahı ne… Bu mübarek ayda ve bayram üstü olacak iş mi? Tüm devlet büyüklerize sesleniyorum; çalışmayan memura , amire, işçiye maaş devam ediyor. Bizlere gelince…? Evlere servise gideriz. Merdiven altı çalışırız. Not: Açız aç… “ ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
“AÇIZ AÇ !”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol