Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI suriye

Bu haber kez okundu.

Ağaçlar kurudu

Elazığ Fethi sekin şehir hastanesinin açılmasının ardından boşaltılan Eski Devlet (Eğitim ve araştırma )ve Sigorta hastaneleri (Harput Devlet Hastanesi) kaderlerine terk edildi.

Eğitim ve Araştırma (Eski Devlet Hastanesi) uzun tartışmalar sonucunda Bir bölümü Milli Eğitim müdürlüğüne, Bir bölümü il sağlık müdürlüğüne ve bir bölümü de AFAT’a verildi.

Ancak hastane içerisinde ki ağaçlar kaderlerine terk edildi.

İl sağlık müdürlüğü 112 istasyon ve kovit testi yapılan alanlarda personeli ile hizmet verirken, AFAT kurduğu çadırda depremzedelere hizmet veriyor.

İl milli Eğitim müdürlüğü de binada tadilat çalışmalarını sürdürüyor.

Ancak yapılan bu kadar işler arasında unutulan en önemli şey ise hastane yerleşkesinde bulunan ağaçlar.

Yetkililerin gözleri önünde Kaderine terk edilen ağaçlar birer bir kurumaya başladılar. Kuruyan ağaçları hiç kimse görmüyor.

Mahalle sakinleri kuruyan ağaçlara tepki göstererek,” Hastane boşaltıldıktan sonra buranın ne olacağını uzun süre bekledik. Ancak yapılan bölüşümler sonucunda İl Milli eğitim, Sağlık ve AFAT tarafından kullanılmaya başlandığını gördük. Ancak içimizi acıtan bu ağaçların kurumaya terk edilmesi. Bunu neden yapıyorlar anlamıyoruz. Yarın buralarda tekrar ağaç dikmeye kalkacaklar oysa yetişmiş bu ağaçları kurutmaya ne hakları var. Yetkililer neden umursamıyorlar” Diye serzenişte bulundular.

Anahtar Kelimeler:
Ağaçlar Kurudu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol