Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

AĞIN'A MÜJDE!

Elazığ’da alt bölge desteğinden yararlanan 8 ilçeye bir yenisi daha eklendi. TC. Resmi Gazete de yayımlanan karara göre, Elazığ’da alt bölge desteğinden yararlanan ilçelere Ağın’da eklendi.

Resmi Gazete’nin 21 Ağustos 2020 günlü sayısında yayımlanan “Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar”da değişiklik yapan Cumhurbaşkanı kararıyla teşvikler ilçe bazına indirilmişti.

21 Ağustos’ta yayımlanan ilanda Kovancılar, Karakoçan, Alacakaya, Maden, Palu, Baskil, Sivrice ve Arıcak ilçelerinin alt bölge desteğinden yararlanacağı duyurulmuştu.

Resmi Gazete’nin 13 Mayıs 2022 günlü sayısında yayımlanan “Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Karar”da Cumhurbaşkanı kararıyla, alt bölge desteğinden yararlanacak ilçeler kapsamında Elazığ’da alt bölge desteğinden yararlanan 8 ilçeye Ağın ilçesi de eklendi.

illere bağlı olan ilçelerde yapılacak yatırımlar mevzuatın diğer hükümleri de saklı kalmak kaydıyla bir alt bölge desteğinden yararlanabilecek. Organize Sanayi Bölgeleri (OSB) ya da Endüstri Bölgeleri (EB) içerisinde yapılacak yatırımlar ise bir alt bölge yerine hem OSB/EB sınırları içerisinde yer almaları, bir alt bölge desteğinden yararlanabilecek il/ilçe listesinde yer almaları nedeniyle alt bölge desteğinden yararlanabilecek.

Anahtar Kelimeler:
AĞINA MÜJDE

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol