Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK istihdamdır… BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Ağın Belediyesi’nden Sakin Şehir Teşekkürü

Ağın Belediyesi tarafından sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; “2019 yılında, Elazığ Valiliğimizin himayesi ile İlçe Tarım Müdürümüz, Fırat Kalkınma Ajansı’ndan Muhammet Çubuk ve Başkan Uslu ‘Sakin Şehir’ müracaatımızı; Türkiye’nin ilk sakin şehri Sereferihisar Belediyesi’ne yapmıştı.

Seferihisar’ da ki çalışmaları yerinde inceleme fırsatı bulan heyetimize, ilçedeki birçok çalışma ilham kaynağı oldu. İlçe tarım müdürümüz, kadınlar kooperatifi kurulumunda destek oldu. Fırat Kalkınma Ajansı desteklerini devam ettirdi. Bu kapsamda belediye olarak sürdürdüğümüz, kanalizasyon paket arıtma, yöresel ürünlerin işleneceği fabrikanın satın alınması, konaklama ihtiyacının giderilmesi, umuma açık alanlarda düzenlemeler, yöresel ürünler satış alanları gibi çalışmalarımız devam etmektedir.

Sürece destek veren, sakin şehir yolunda ilerlerken ilçemizin gelişimine destek olan, valimize, İlçe kaymakamımıza, kaymakamlık personellerine,

belediye meclis üyelerimize, belediye personellerine, kooperatifimizin kıymetli ablalarına,

ilçe esnaflarımıza, İzmir Ağın Dernek Başkanımız ve yönetimine,  kısacası yüreği Ağın sevdası ile atan tüm hemşerilerime teşekkür ederiz.

Cittaslow ( Sakin Şehirler )  Türkiye Direktörü Bülent Köstem,  İletişim Koordinatörü Ece Çınar,

Türkiye Sekretaryası Candaş Balta'dan oluşan heyet, 20 gün önce Cittaslow başvurumuzun yerinde incelemesi için ilçemizi ziyaret etmişlerdi.

Dosyamız tekrar incelenip değerlendirilip, olumlu olduğu takdirde nihai karar için, müracaatımız İtalya'ya gönderilip oradan gelecek sonuç ile ‘Sakin Şehir’ ünvanı alınacaktır. İlçemiz adına hayırlara vesile olsun inşallah...”denildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol