Öne Çıkanlar TORAMAN HALK GÜNÜNDE VATANDAŞLARI DİNLEDİ DOĞALGAZ YARDIMI MART AYINDA BAŞLAYACAK BELEDİYE MECLİSİ NİSAN AYI TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR istihdamdır… Sıcaklıklar Yükseliyor

Bu haber kez okundu.

Ağın Eczaneye Kavuşuyor

Elazığ’ın en küçük ve en sakin ilçesi olan Ağın, uzun yıllardır hasret kaldığı eczaneye kavuşuyor. Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eczane ile ilgili müjde verdi.

“İlçemizde Eczane Açma Ruhsatı Verilmiş Olacak”

 Başkan Uslu ezcane müjdesi verdiği paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “2018 yılından bugüne, ilçemizde önemli bir eksiğimiz eczane için güzel gelişmeler yaşıyoruz.

Girişimlerimiz sonucunda İstanbul’da ikamet eden  eczacı Ahmet Tevfik Kuytak ağabeyimiz Sağlık Bakanlığı’na yapmış olduğu ilk müracaat onaylanarak Elazığ İl Sağlık Müdürlüğü’ne ataması yapıldı.

Sırası ile Elazığ Sağlık Müdürlüğü ve Elazığ Eczacılar Odası da onayladıktan sonra resmi olarak, ilçemizde eczane açma ruhsatı verilmiş olacak.

Bizler de belediye olarak işyeri kiralamasından diğer ihtiyaçlarına kadar, her türlü desteği vereceğiz.

En büyük görev hemşerilerimize düşüyor.

Açılacak eczaneye destek olarak,  eczanenin devamlılığını sağlamak gerekiyor. Yaklaşık üç senenin üzerinde ilçemizde eczane bulunmuyor, bunun sıkıntısını hepimiz çekiyoruz Şimdiden ilçemize  hayırlı olsun”

Anahtar Kelimeler:
Ağın Eczaneye Kavuşuyor

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol