Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

AHSEN DURAN, DÜNYA ŞAMPİYONASI'NDA

Muay-Thai Federasyonu'nun 2021 faaliyet programında yer alan Büyükler U23 Dünya Muay-Thai Şampiyonası'nda hem ilimizi hem de ülkemizi temsil edecek olan Milli Sporcu Ahsen Duran Tayland Bangkok yolcusu.

4-12 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek olan müsabaka öncesi Duran, İl Müdürü Abdulsamet Eren’i ziyaret etti.

Milli Sporcu Ahsen Duran yaptığı açıklamada; Ben Ahsen Duran Elazığ Kovancılar ilçesinde doğdum, spor hayatımı Kovancılarda devam ettirip şuan Gümüşhane Üniversitesi Besyo 2. Sınıf öğrencisiyim. Spor hayatına Kovancılarda başladım hala devam ediyorum. Dünya Şampiyonasına davet benim için gurur verici bir his, İnşallah istediğim başarıyı orda elde ederim ve şampiyon olarak dönerim. Ben emeklerinden dolayı Sait Uygur hocam ve İl Müdürümüz Abdulsamet Eren’e destekleri için çok teşekkür ediyorum, dedi.

İl Müdürü Abdulsamet Eren yaptığı açıklamada; Ahsen kızımızın sevincini paylaşıyoruz, 4-12 Aralık’ta Bangkok’ta gerçekleştirilecek müsabakada başarılar diliyorum. Kurumumuz olan gereken hassasiyeti gösteriyoruz, Kovancılar ilçemizde yenilediğimiz Kapalı Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve Sentetik Sahasını hazır hale getirdik sporcularımızın daha rantabl bir ortam da antrenman yapmaları için. Bir kez daha Dünya Şampiyonasına gelmesinde emekleri olan Sait Uygur hocamızı ve Ahsen Duran kızımızı tebrik ediyor, başarılarının devamı ediliyorum, Yolları açık olsun."dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol