Öne Çıkanlar BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI: YENİ TAZİYEEVİNİ HİZMETE SUNDUK suriye MHP İL BAŞKANI IŞIKVERDEN 19 MAYIS MESAJI ŞEHİT ANNELERİNİ YALNIZ BIRAKMADI BAŞKAN HAVABULUTTAN TEŞEKKÜR MESAJI

Bu haber kez okundu.

Ahsen'in Hedefi Ay-Yıldızlı Bayrağı Göndere Çekmek

Türkiye Muaythai Federasyonu tarafından 03-08 Şubat 2020 tarihleri arasında düzenlenen Gençler-Ümitler (U23) Türkiye Muaythai  Şampiyonası'nda Elazığ adına ringe çıkan ve Türkiye Şampiyonu olan Kovancılar Hazar Spor Kulübü sporcumuz Ahsen Duran, Mayıs Ayı'nda yapılması planlanan Milli Takım Seçmeleri'ne ara vermeden hazırlanıyor...

Gençler-Ümitler (U23) Türkiye Muaythai  Şampiyonası'nda Bayanlar 67 kg'da Türkiye Şampiyonu olan Ahsen Duran'ın hedefi Dünya Muaythai Şampiyonası'nda bayrağımızı göndere çekmek...Güvenilir için 1xbet güncel giriş kazandıran bet siteleri.

Şampiyon Ahsen Duran bu süreçte Antrenör Said Uygur eşliğinde çalışmalarına ara vermeden tam gaz çalışmalarını sürdürüyor.  

Yoğun bir çalışma süreci içerisinde olan Şampiyon Ahsen hedeflerini şöyle açıkladı:

"Mayıs Ayı'nda  bir maçım var ve bu maçımı alarak  dünya şampiyonluğuna gitmek istiyorum. Dünya Şampiyonasında birinciliği kazanarak Ay-Yıldızlı Bayrağımızı göndere çektirip, İstiklal Marşımızı okutmak ve bu gururu tüm Türkiye ye ve Aziz Şehrimiz Elazığ a yaşatmak istiyorum. Ve ayrıca 2023'te Olimpiyatlara alınan Muaythai Sporunu Türkiyemiz adına temsil etmek istiyorum."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol