Öne Çıkanlar seçim2023 İl Hıfzıssıhha Meclisinden Yeni Kararlar Gıda Denetim Seferberliği Başlatıldı Yaz Etkinlikleri Başlıyor Gençlere Online Spor Eğitimi

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ'DEN CHP HEYETİNE SERT TEPKİ

CHP'li vekillerin yaptığı açıklamalar yeni bir siyasi tartışmanın fitilini ateşledi.

CHP Elazığ milletvekili Gürsel Erol, depremden sonra Elazığ'da büyük mağduriyetler oluştuğunu belirterek, sorunların tespiti için CHP'li 30 milletvekilinin Elazığ'a geldiğini , hazırladıkları raporu önce parti MKYK'sında daha sonra TMBB'de gündeme getireceklerini ifade etti.

Erol, 30 milletvekilinin Elazığ'a gelmesinin tarihte bir ilk olduğunu vurgulayarak, " Burada 30 milletvekillinin varlığını göstermesi şunu gösterir, Elazığ sahipsiz değil. CHP'nin genel başkanı ve CHP'nin her milletvekili Elazığ'ın sahibidir" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç, ise Elazığ'a siyaset yapmak için değil, 30 Milletvekili ile burada bulunma amaçlarının, ülkenin ve hükümetin dikkatini bir kez daha Elazığ'a çekmek olduğunu kaydetti.

MİLLETVEKİLLERİ VE BAŞKAN ŞERİFOĞULLARINI SERT SÖZLERLE ELEŞTİRDİ

CHP Genel başkan Yardımcısı Ali Öztunç ve Elazığ Milletvekili Gürsel Erol'un açıklamalarına, iktidar partisi milletvekilleri ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları sosyal medya hesaplarından sert tepki gösterdiler.

AK PARTİ KANADINDAN TEPKİLER ŞÖYLE ŞAHİN ŞERİFOĞULLARI

Sn. Vekil Ali Öztunç, sözde umut olma iddiasıyla geliyoruz diyeceksiniz dolu-boş tüpten, bozuk koliden bahsedeceksiniz, kulaktan dolma, asılsız bilgilerle ulu orta konuşacaksınız, kulak çekeceksiniz adına da mecaz diyeceksiniz.

Bu üslupla sadece kendinizi kandırırsınız.

" MİLLETVEKİLİ METİN BULUT

"Sn. Vekil Ali Öztunç, Elazığ had bildirme yeri değil.

Had bilme yeridir.

Hiç kimse Elazığlıların kulağını çekmeye cüret edemez.

Önce haddinizi bileceksiniz. Biz burdayız buyurun bir deneyin de görelim.

HaddiniBil" Siz hemşehrilerimize destek olmaya mı geldiniz, yoksa alışılagelmiş çamur siyasetinizi hemşehrilerimiz üzerinden yapmaya mı geldiniz❓

MİLLETVEKİLİ SERMİN BALIK "

Yanlış yerdesiniz! Hiç kimse Elazığlının kulağını çekemez.

Hadi ordan Misafirliğin de bir adabı, edebi vardır. HaddiniBil"

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol