Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ GENEL MERKEZDEN BAŞKAN KÜRÜM’E PLAKET

Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanlığının 81 ilde “İmza Bir Genç” sloganıyla başlattığı genç üye çalışmasına büyük destek vererek hedefini tamamlayan AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları, Türkiye derecesi yapmıştı.Bunun üzerine AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan tarafından, AK Parti Elazığ İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm’e plaket verildi.

Plaketini teşkilatı adına Gençlik Kolları Genel Başkanı Eyyüp Kadir İnan’dan teslim alan İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm, “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, bugün ülkenin geleceği için bir mücadele veriyor. Biz gençler olarak onun mücadelesini anlamak ve üzerimize düşen sorumlulukla gayret etmek durumundayız. Önceliğimiz siyasette gençlerin etkin olduğu bir mecra haline gelmesi. Baktığımız zaman AK Parti bu bakımdan oldukça güçlü bir partidir. Diğer partilerin toplam üyesi kadar, sadece genç üyesi olan AK Parti’dir.

Etkili bir ekip çalışmanın sağladığı motivasyonla başarılamayacak hiçbir şey yoktur diyen Kürüm, "Bu vesileyle her türlü gayreti göstererek çalışmalarımızda emeği olan tüm teşkilatıma tekrardan teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol