Öne Çıkanlar Fide Dağıtımına Başlandı BAKANLIK 106 MİLYON LİRA ÖDEME YAPACAK Karantina Yurdu Olarak Belirlendi Gümrük Kaçağı Makaron Ele Geçirildi iç ve dış cephe bakım onarımı yaptırılacaktır

Bu haber kez okundu.

“AK PARTİ, GERÇEKÇİ ADIMLAR ATMALI”

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Erhun Karakuş, Elazığ’ın maden ilçesinde bulunan yeni maden sahalarının işletilmesi ile ilgili Ak Parti’nin yaptığı açıklamayı eleştirdi.

Karakuş, AK Parti’nin yaptığı açıklamanın, şehrin maden sahaları ile ilgili oluşturduğu birlikteliğe gölge düşürdüğünü söyledi.

Karakuş: “Esnafıyla, partisiyle, medyası ve STK’sı ile vekili ile tek ses, tek vücut olduğu bir anda Cumartesi akşamı AKP milletvekilleri, il başkanı ve belediye başkanının Maden sahalarının işletilmesi konusunda yapmış oldukları basın açıklamaları memleketimize ve memleketimizde oluşan birlikteliğe gölge düşürmüş, yarışmacı arkadaşlara başarılar temenni edilerek, kamuoyunun aklıyla alay edilmiş ve kamuoyunun önüne hedef tahtası olarak TSO konulmuştur.

Yapılan açıklama talihsiz ve işin sorumluluğundan sıyrılma amacıyla yapılmıştır.

Milletin ve memleketin vekili olduğunuzu idrak ederek bunuda fiiliyatta göstermek adına dört vekil, il başkanı Ve belediye başkanı olarak bakanın yanına giderek kamuoyunun beklentisinin iletilmesi gerekmektedir.

Yeniden Refah Partisi olarak bu konuda sizlerin takipçisi olacağız.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol