Öne Çıkanlar yeniufuk elazığyeniufuk elazığdanhhaberler toki kentsel dönüşüm can kaybı yerelhaber yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Kongresi 18 Ocak'ta Yapılacak

Kongreye AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans aracılığıyla katılacak.

AK Parti İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında kongre sürecini ve 4 aylık süreçte gerçekleştirdikleri çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

"AMACIMIZ ELAZIĞ'DA KALICI HİZMETLER YAPMAK VE ŞEHRİN SORUNLARINI BİRLİKTE ÇÖZMEK"

Başkan Yıldırım, 22 Eylül'de 2020 tarihinde Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleriyle AK Parti Elazığ il başkanı olarak atandığını anımsatarak, "Atandığım günden itibaren sahaya inerek çalışmalarımıza başladık. İlk çalışmamız yönetim oluşturma çalışmasıydı. Yönetimimizi oluşturduk.  Elazığ'a gelir gelmez Arıcak ve Alacakaya ilçe kongrelerimizi yaptık. Akabinde merkez ilçe kongremizi yaptık. Arkasından Palu gençlik kolları kongresine katıldık. 8 ilçede kadın kolları başkanlığı kongrelerimizi yaptık. 9 ilçe ve 2 beldeyi ziyaret ettik. İlçe ve teşkilat başkanlarımızla, ayrıca belediye başkanlarımızla teşkilat toplantılarımızı yaptık. Bu arada Kömürhan Köprüsünün açılışına katıldık. Görev süremizde 4. ayımıza girmek üzereyiz. İl genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleriyle grup toplantılarımızı yaptık. Bu süreç içerisinde hiç boş durmamaya çalıştık. Sivil toplum kuruluşlarını ve kamu kurumlarını gezdik. Bu gezilerimizi kongre arifesinde erteledik.   Kongreden sonra gezi ve ziyaretlerimize devam edeceğiz bütün amacımız bu şehirde kalıcı hizmetler yapmak ve bu şehrin sorunlarını birlikte çözmek. 24 Ocak depremiyle ilgili zaman zaman TOKİ'nin yapmış oluğu konutları ve yapımı devam eden inşaatları gezdik. Bir kısmının kura çekimlerine katıldık. Bugüne kadar aralıksız çalışmalarımıza devam ettik." dedi.

İL KONGRESİ 18 OCAK'TA...

Başkan Yıldırım, AK Parti Elazığ 7. Olağan İl Kongresini 18 Ocak 2021 tarihinde saat 12:30'da Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunda yapacaklarını belirterek, "Nasip olursa pazartesi günü teşkilatlarımızın ve davetlilerimizin katılımıyla kongremizi gerçekleştireceğiz. Kongremizin çok önemli bazı hatırlatmaları var: Bunlardan bir tanesi kongremizi yapacağımız salonda geçmişte çok güzel başka bir kongremizi gerçekleştirmiştik. O Zaman Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız o kongremize bizzati katılmıştı. Ama pandemi sürecinden dolayı kongremize video konferans yoluyla katılacak. Yine o günkü şartlarda biz 10 bin insanla kongremizi yapmıştık. Şuan ise pandemiden kaynaklı sıkıntıdan dolayı davetlilerimizin sayısını azaltarak yaklaşık 3 bin kişilik davetlimizle, ama coşkudan eksik kalmadan en güzel şekilde kongremizi yapmayı amaçlıyoruz. Salona HES koduyla girişler yapılacak. Çünkü sağlık hepimiz için çok önemli. Yeni sıkıntılara sebep vermemek için böyle bir tedbir aldık. Diğer bir önemli konu, mesafe. salonda oturulacak yerlerde bir boş bir dolu koltuk yarak mesafe kuralına uymaya çalışacağız. Hijyen anlamında her yerde dezenfektan ve maske bulanacak. Kongre salonumuzun önünde yığılmaları önlemek için 9-10 kapıdan giriş yapacağız. Amacımız çok güzel bir kongre süreci geçirip, tamamlamak. Kongremize inşallah Teşkilat başkanımız sayın Erkan Kandemir katılacak. Şimdiden kongerimizin şehrimize, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum." ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol