Öne Çıkanlar toki kentsel dönüşüm can kaybı elazığdanhhaberler  elazığ yenıufuk yeniufuk gazetesi yerelhaber

Bu haber kez okundu.

AK Parti İl Teşkilatı Fidan Dikimi Gerçekleştirdi

Harput'ta düzenlenen fidan dikim kampanyasına AK Parti Elazığ Milletvekili Sermin Balık, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Faruk Çelik ve partililer katıldı.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, programda yaptığı açıklamada, " Kasım ayı içerisinde 225 bin ağaç dikimi sağlamak.

Bildiğiniz üzere her bir fidan bir nefes anlamına geliyor. Biz bu etkinlikleri çok uzun bir süredir yapıyoruz.

Geçen yılda çok yoğun bir tempoyla bu etkinlikleri yaptık, bu yıl da devam ediyoruz. İnşallah bunlara devam edeceğiz.

Çok önemli bazı şeyler var; dünyada 100 tane önemli orman arasında 9 tanesi Türkiye’mizde bulunmakta.

Bu çok önemli bir şey. Yani orman; nefes almak ve geleceğe miras için en önemli şeylerden birisi. Bugün burada Elazığ’daki depremde hayatını kaybedenlerin, İzmir’deki depremde hayatlarını kaybedenlerin, Azerbaycan’daki şehitler adına, her biri adına künyeleri belirlenmiş bir şekilde fidanlarımızı diktik. İnşallah bunlar yeşerecekler

Biz her fırsatta ağaç dikmeye çalışırken maalesef ki terör örgütü de bu ülkede dikilen ağaçları, ormanları yakmaya devam ediyor.

Ne hazindir ki muhalefet bu yakılan ormanlarla ilgili bir tek cümle sarf etmezken bizim diktiğimiz “her bir fidan bir nefes” etkinliklerine bir şekilde eleştiri yapma ihtiyacı hissediyorlar. Bu da bence onların acizliğini göstermektedir” dedi. Programda ayrıca basın yayın kuruluşları adına da fidan dikimi gerçekleştirildi.

Günışığı ve Yeni Ufuk Gazetelerinin isimlerinin asıldığı fidanlar da toprakla buluşturuldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol