Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Akçakiraz’ da  Vizyon Projelerin Kurdeleleri Kesildi

Tesisler, düzenlenen toplu açılış töreni ile hizmet vermeye başladı. Açılış törenine;  Elazığ Valisi Erkaya Yırık,  AK Parti Elazığ Milletvekilleri Metin Bulut, Zülfü Demirbağ, Sermin Balık, Elazığ İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Şerbet, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci,  belde belediye başkanları, resmi kurumların müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.  

“Yüce Allah Hizmetlerimizi Katlayarak Devam Ettirmemizi Nasip Etsin”

 Toplu açılış törenin açılış konuşmasını yapan  Akçakiraz Belediye Başkanı Sebahattin Kaya, “  Vizyonel ve çok prestijli projelerimizi, sizlerle birlikte hizmete açmaktan, büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum.  Bir belde belediyesi olmamıza karşın; 1.2 megabaytlık güneş enerjisi santralini açıyoruz. Hayalini kurduğumuz ideal projeyi, sizlerin katkılarıyla hizmete sunmuş bulunuyoruz. Bugün kendi kendini yenileyen ve finansa eden bir enerji santralimiz var. Türkiye’de bin 398 belediye var.  Ancak sadece; 14 tane belediyenin güneş enerjisi santrali var.  Yüce Allah hizmetlerimizi katlayarak devam ettirmemizi nasip etsin.

Yine SUKAP Projesi ile, yer altı su şebekemizin 182 kilometresini yeniledik. Bu sayede; insanlarımıza temiz su içirebileceğiz.  Akçakiraz’ın su hattı 48 yıl önce asbest borularla döşenmişti. Bu borular, suyun kalitesini düşürerek içilemez bir hale getirmişti.

Kültür binamızın, Akçakiraz’a çok ciddi bir değer kattığını görüyorsunuz.  Bu binayı sağ olsunlar milletvekillerimizin, il başkanımızın ve valimizin destekleriyle  yaptık.  Bu binamıza 3,5 milyon lira harcandı.   Bu binamız; çok fonksiyonel ve aksiyoner bir yapıdır.  Çok şükür bu binamızı da, sizlerle birlikte hizmete sunuyoruz. Biz ana muhalefetin ya da yavru muhalefetin belediye başkanları gibi konuşmuyoruz. Yapacağız demiyoruz.  Hamdolsun biz, yaptıklarımızı bugün sizlere sunuyoruz. ”  dedi

Törende açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Metin Bulut, Zülfü Demirbağ ve Sermin Balık, Başkan Kaya’ya başarılar dilediler. Yapılan açıklamaların ardından  toplu açılış töreni yapıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol