Öne Çıkanlar MİLLİ ATLET AYTAR ANILDI KREDİ VE YURTLAR GENEL MÜDÜRÜ ELAZIĞDA 2 RUHSATSIZ TABANCA ELE GEÇİRDİ PERİLER EVİNDE KAYBETTİ Dağoğlu hayatını kaybetti

Bu haber kez okundu.

Akif Sıtkı Esen, TBF Yönetiminde!

Türkiye Badminton Federasyonu 5. Olağan Genel Kurulunda mevcut Başkan Murat Özmekik yeniden başkanlığa seçilirken, yönetim kurulunda ilimiz Gençlik ve Spor Eski Şube Müdürü Akif Sıtkı Esen de yer aldı.


Türkiye Badminton Federasyonunda mevcut başkan Murat Özmekik, yeniden başkanlığa seçildi.


Türkiye Badminton Federasyonu Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde yapılan olağan genel kurulda Murat Özmekik, Erhan Devrilmez, Hayati Kısacık ve Mehmet Zeki Erkan başkanlık için mücadele etti.


Kurulda 261 delegeden 244'ü oy kullandı.

Murat Özmekik 149 oyla başkanlığına yeniden seçildi. Adaylardan Hayati Kısacık 90, Mehmet Zeki Erkan ise 4 oy alırken, 1 oy ise geçersiz sayıldı.

Adaylardan Erhan Devrilmez ise seçimden çekildi.

Özmekik, yaptığı konuşmada, başkanlığı süresince gerçekleştirilen yurt içi ve yurt dışı faaliyetler hakkında bilgi vererek, desteklerinden dolayı tüm delegelere teşekkür etti.


Öte yandan Badminton federasyonu yönetim kurulunda daha önce de üç dönem yönetim kurulunda yer alan ilimiz Gençlik ve Spor Eski Şube Müdürü Akif Sıtkı Esen de yer aldı.

Akif Sıtkı Esen’in Badminton federasyonu yönetiminde Asbaşkan veya 2. Başkan olarak görev alması bekleniyor.
Murat Özmekik başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yer aldı: Akif Sıtkı Esen, Ahmet Metin, Cihat Yusufoğlu, Haluk Şahin, Kadir Kocatepe, Memnune Denizhan, Münir Tunç, Nuri Demirci, Onur Akman, Şaban Arifan Yıldız, Recep Çoşkun, Mithat Akar, Ümit Örnek ve Yaşar Demir.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol