Öne Çıkanlar elazığyerelhaber DEPREM teşekkür İstanbul yenıufuk yeniufuk gazetesi

Bu haber kez okundu.

AKIN'DAN, ELAZIĞ FURKAN GÖNÜLLÜLERİ'NE ZİYARET

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Elazığ Furkan Gönüllülerini ziyaret etti. Başkan Akın, Furkan Vakfı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın, Alparslan Kuytul Hoca'nın bir an önce bırakılması gerektiğine vurgu yaparak "Bugün dinimizce sapık bir takım anlayışlar sapık fikirlerini her yerde serbestçe anlatılırken bu zulmün size reva görülmesi en büyük haksızlıktır. Bu tutuklamanın hiç bir izahı olamaz. Cenab-ı Hak bize fırsat verirse bunun hesabını soracağız."dedi.

Akın, açıklamasına şöyle devam etti;

SİZE CEZA DEĞİL, ÖDÜL VERİLMESİ GEREKİR!

"İnsanlığın imarına ve inşaasına katkılarınızdan dolayı teşekkürlerimi arz ediyorum. Gençlerin zillet içerisine düştüğü bir dönemde bu manevi alanda yapmış olduğunuz çalışmalarınızdan dolayı size ceza değil, baskı değil ödül verilmesi gerekiyor."

BİRLİK VE BERABERLİĞİ ÖNEMSİYORUZ.

"Hepimiz farklı sahalarda mücadele veriyoruz. Çünkü art niyetli insanlar her yerde. Bundan dolayıdır ki birlik ve beraberliğe ihtiyaç var. Allah ümmeti Muhammed’e birlik ve beraberlik versin. Birlik beraberliği çok önemsiyoruz."

BACILARIMIZIN, KARDEŞLERİMİZİN YANINDAYIZ !

"Sizlere yapılanları asla kabul etmiyoruz. Haddi aşan tavır ve davranışlar bir Müslüman olarak bizi rahatsız etti çok üzüldük.

Bunların hepsinin karşısındayız. Bacılarımızın, kardeşlerimizin yanındayız.

Bu zulümleri birlikte inşallah durduracağız.

Alparslan Kuytul hoca bir an önce bırakılmalıdır.

Bugün dinimizce sapık bir takım anlayışlar sapık fikirlerini her yerde serbestçe anlatılırken bu zulmün size reva görülmesi en büyük haksızlıktır.

Bu tutuklamanın hiç bir izahı olamaz. Cenab-ı Hak bize fırsat verirse bunun hesabını soracağız."

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol